Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Trabant 601 Hycomat    

megegyezés szerint

Orgoványi János
2024-05-07 10:01:56

.Tisztelt Érdeklődő!

ELADÓ Trabant 601 LIM. Hycomat típusú autóm, a fényképek szerint. Az autót 1990. márciusában gyártották. A magyarországi első forgalomba helyezés dátuma 1990.04.05. A Hycomat típusú Trabantokat elsősorban mozgáskorlátozott személyek autóvezetésének megkönnyítésére gyártották. A Trabant örökségként került hozzám és mindvégig családunk megbecsült tagja volt. Az autót először 1990-től 2006-ig használták, évente csak néhány ezer kilométert futott. A kocsi mind a mai napig garázsban van tárolva.

2023-ban elkezdetem az autó felülvizsgálati, javítási és ismételt forgalomba helyezési folyamatát, amelynek eredményeképp az autó új alkatrészeket és új rendszámot és új forgalmi engedélyt kapott, majd 2024. január hó 4. napján sikeres műszaki vizsga után két évre hatósági futási engedélyt kapott. Nano technológiás anyaggal felületkezelve, amely víz- és portaszító.

A Trabant jó műszaki és esztétikai állapotban van. Hibája jelenleg nem ismert. A Trabantba beülni és vezetni igazi Trabant feeling, amit életében legalább egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia.

Helyhiány miatt válok meg múltunk egyik nagyra becsült egykori részétől. A Trabant az eladás helyszínén természetesen kipróbálható. A szállításban sajnos nem tudok segíteni.

Ár: megegyezés szerint

Telefonszám: 0650124013
Postai cím: 5600 Békéscsaba Omaszta u. 31.
.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!