Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Trabant - Wartburg Levelezőlista

Prokop Gábor [prokee]
2004-08-21 18:51:01
Trabant-Wartburg Levelezőlista

Mint a neve is mutatja, a néhai NDK két népszerű autótipusáról szól.
"Szerelés, tuning, érdekességek, tapasztalatok, tippek, trükkök, élménybeszámolók, régiségek, találkozók, és nem utolsósorban a humor."Nos, aki ismeri az e-mail levelezőlistákat, annak nem mond újat, de a többiek kedvéért:

Mi is ez a levelezőlista?

Nos, a levelezőlisták olyan emberek gyüjteményei, akik valamely azonos téma iránt érdeklődnek. Jelen esetben ez ugye a Trabant ill. a Wartburg. A levelezőlista tagjai a listára írott levelüket az összes taghoz egyszerre juttathatják el, így minden tag megkaphatja kérdését, ötletét, hozzászólását. Természetesen a többiek ugyanezt megtehetik, így a lista akár vitafórumként is funkcionálhat.

Mire van szükségem?

Nem sokra. Először is ugye mindenképpen kell egy e-mail elérhetőség. Amennyiben a számítógép és a modem már megvan, ehhez könnyedén hozzájuthatunk, akár Internet-hozzáférés nélkül is. (Ennek számtalan módja van, a reklám elkerülése végett erre most nem térek ki...) Ha ilyennel már rendelkezünk, csupán a levelezőlista megrendelése van hátra. Ez egyszerűen megtehető, akár egy üres levél küldésével a

Trabant-Wartburg-subscribe@yahoogroups.com

címre.

Na igen... És ha megunom?

Semmi gond... Egyszerűen lemondod, egy üres levéllel a

Trabant-Wartburg-unsubscribe@yahoogroups.com

címen.

Jó, jó, de hogyan írhatok a listára ?

Ez sem bonyolult, egyszerűen a következő címet kell megadnod:

Trabant-Wartburg@yahoogroups.com

Nos, remélem, minél többen feliratkoztok, így kellemes csevegés folyhat kedvenc autóinkról...

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!

6 Pintér József 2021-01-23 13:42:02

Üdv. a kedves csoporttagoknak! Van pár db.felesleges alkatrészem, talán érdekel valakit. A számom: 203979127

5 Gál Zoltán 2020-05-05 18:45:37

SZIASZTOK HÁTULHŰTŐS WARESZ VÍZPUMPA ÉS TENGEJ ROBBANTOTT RAJZ KELLENE SŰRGŐSEN!

4  Spityu 2020-01-26 14:14:22  Előzmény:Molnár Géza : 81557

Tedd fel a Barkács szakkörbe. Vagy a Veteránba. Ha tudunk, segítünk.

3 Molnár Géza  2020-01-25 08:52:19

Kedves Klubtársak! Segítséget szeretnék kérni a 72es Wartburgomhoz

2 Sófalvy Károlyné 2018-01-13 13:18:20

Kedves Klubtársak! Nyugdíjas nagymama vagyok, egy 1.1 Trabanttal. Kb. fél éve kínlódom az autóval, mert azt tapasztaltam, hogy 1-es sebességben jól működik, de a többi fokozatban sajnos váltás után vissza esik a teljesítménye, lelassul ha nem nyomon tövig a gázpedált. Azóta több alkatrész ki lett cserélve, köztük a porlasztó is (utángyártottra) , szerelőnél is járt, de a hiba nem javult meg. Utoljára azt javasolta az egyik keressek egy jó szerelőt.Kérem ha valaki tud Budapesten vagy környékén egy olyan szerelőt aki megbízható, vagy profi porlasztós jelezze. Válaszukat előre is köszönöm. Éva mama

1 Kotowsky Mozes 2017-02-14 13:24:48

Kedves Klubtársak! 87 éves öregúr vagyok. Idősek otthonába költöztem. Jogosítványom ebben az évben lejár. Az autómat unokámnak szeretném átadni. A "Wartburg 1.3 Kezelési útmutató" füzetecske alapján minden kezelési és karbantartási dolgot feldolgoztunk, figyelembe véve a benne lévő ábrák értelmezését is. Egy dologra nem tudtunk rájönni, hogy a füzet 53. ábráján a Porlasztó (1) Üresjárati beállítás pontban az állító csavar mire szolgál. Eddig minden problémámat a volt utcánkban levő műhelyben megoldották. A műhely bezárt. Ezért fordultam most Önökhöz megismételve kérésemet amit a 7985 bejegyzésben tettem. Unokám készített is egy kis fényképet (mellékeltem) arról amit kérdezünk.
Várom válaszukat tisztelettel Mózsi bácsi.