Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Hírlevél

Prokop Gábor [prokee]
2004-09-21 20:16:28
Kedves Klubtagjaink!

Megszületett az őszi találkozónk időpontja és helyszíne:
2004 október 10. vasárnap, a budai Skála parkolójában (XI.-ker. Október 23. utca).
A találkozó 1 nappal a Camponában rendezendő Kelet-európai járműipar gyöngyszemeinek őszi seregszemléje után lesz, így ezen a hétvégén reméljük hogy sokaknak a kedvében tudunk járni e két különböző programmal.

A találkozón vendégünk lesz TraBarna / Trabant-, Wartburg-, Barkas-, stb. hangutánzó művész, a Fábri-féle hangutánzó verseny győztese/, aki a megnyitó után fog nektek egy kis műsort adni a Midland keverék-, és motorolajok forgalmazójának támogatásával. A hangutánzásba bárkinek be lehet szállni. A legjobbakat díjazzuk.
Klubtagoknak a belépés ingyenes, nem klubtagoknak 700ft.

A parkolóba való behajtáskor a sorompónál kapott jegyet meg kell őrizni.

A parkolóban egy külön elzárt részen lesz a találkozónk ahova a klubtagok a tagsági felmutatásával, a nem-klubtagok 700 Ft befizetésével juthatnak be.

A parkoló kijáratánál a klubtagok a tagságit felmutatják ill. a parkolócédulát leadják és távoznak, a nem-tagok a tőlünk kapott részvételi jegyet és a parkolócédulát kell hogy leadják a kijáratnál.

A találkozó Programja:
-gyülekező 8.30-tól
-megnyitó :10.00.
-TraBarna show: 10.30
-leg-ek díjazása: kb. 11.30-tól

A rendezvény végén kb. 14.00-órakor egy spontán felvonulást (elvonulást) szervezünk a Petőfi-híd, Nagykőrút, Blaha Lujza tér felé majd onnan ki-ki lakhelye szerinti irányba halad tovább. Rendőri biztosítás nem lesz /sokszázezer forintért/, ezért a közlekedési szabályokat be kell tartani. Vasárnap lévén kevés forgalom lesz ezért könnyebb lesz összevárni egymást úgy hogy másokat különösebben nem zavarunk.

Kérjük látogassátok meg az új honlapunkat és regisztráljátok magatokat a hírlevelekre is, Így a leggyorsabban juthattok hozzá a legújabb klubleveleinkhez. / twk.lusteenet.hu/

Börze, eladó autók:

1, Trabant 1.1 kombi, 1990, 1 éve lakatolva, jó motorral, nem rossz müszaki állapotban, immobiliserrel. Ami a negatívumait illeti: 1 hét műszaki, ajtóoszlopoknál ajtókon, homlokfalon rozsdásodások. esztétikai hibák.
Irányára: 85 ezer Ft.

2,Trabant 601 1988., 550-es Suzuki motorral, első /idősebb/ tulajtól, 1 év vizsgával, idén küszöbcserével alvázvédelemmel, külső fényezési hibákkal.
Ára: 100 ezer Ft

3, Trabant Cabrio 601, FIAT motorral, minden engedélyezve, bejegyezve. 6 pontos bukókeret, vízálló bézs műbőr kárpitozás és ponyva, 1,5 év műszaki.
A nyár folyamán -prokee--t lehetett látni benne.
Ára: 400 ezer Ft

4, TWK spoilergarnitúrák, színes lámpabúrák eladók. /piros- szürke felsővel és szürke első index érkezett!/
Érdeklődni a klub telefonszámain lehet.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!

3 Deák Attila 2004-09-24 15:17:46

Üdv mindenkinek!

Sajnos én igazoltan távol leszek ebben az időpontban (az eredeti szeptemberi időpontra szabad hétvégét kértem, de hát ugye a nagybetűs Élet időpont-és helyszín-változást hozott...), mert 10. 05. - 10. 14. között üdülni vagyok, de lélekben Veletek leszek!

twk004

2 Vendég 2004-10-07 13:19:06

Hello Gábor!
lehet hogy már nins meg a Trabim és jelenleg más kocsim van, de akkor már nem vagyok klubtag, vagy miért nem kapok meghívót akkor? az a gond hogy mindjárt 18 éves leszek? ha kell fizethetem a tagságit...
Üdv.: Keller Matyi

1 (Törölt felhasználó) 2004-11-25 19:15:25

SZIASZTOK MINDENKI!
Ha tudtok valami jó dolgot, vagy van valami infótok 1.1-es Trabiról légyszi küldjétek el erre az e-mail címre:
gallniki@freemail.hu
Minden érdekel!!!
Köszi
Jó Trabizást!