Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Aktuális hírlevelünk

Muczán Gábor [TWK001]
2010-06-15 07:39:50
Kedves Klubtagjaink!

Ezúton szeretnénk benneteket meghívni egyesületünk idei rendezvényeire, illetve az általunk támogatott szervezetek által rendezett nyári eseményekre.
Klubunk évek óta, a saját rendezvényei mellett támogatja a „hasonló témakörben érdekelt”partner egyesületek, csoportok rendezvényeit.

Ezeket a rendezvényeket, díjakkal, plakettekkel, és a közgyűlésünkön meghatározott egyéb módon igyekszünk támogatni. Tagjaink között népszerűsítjük ezeket a találkozókat, illetve minél többen részt is veszünk rajtuk. Az erdélyi Trabantos-Wartburgos testvéreink találkozóit már több alkalommal meglátogattuk, illetve ők is képviseltették magukat egy lelkes csapattal alsőörsi találkozónkon, a nagy távolságot teljesen mellékes körülményként kezelve.

A Tibke által életrehívott Nagykarácsonyi Trabant-Wartburg Találkozó minden szempontból szabad hangulatával évek óta a legnépszerűbb szezonnyitó rendezvény, mely idén is kiváló hangulatban, és jó időjárás mellett zajlott.

V. Erdélyi Trabant-Wartburg Találkozó, Székelyudvarhely-Zeteváralja, 2010. 06. 18-tól 20-ig, várja a hosszabb kirándulásra vágyó tagjainkat. Info: Bordás Imre 00 40 740123132

IV. Szekszárdi Trabant-Wartburg Találkozó, Szálka Tó-Kemping, 2010 június 25-től 27-ig, a megszokott programokkal és hangulattal várnak mindenkit a szervezők. Info: www.trabimania.lapunk.hu

Évtizedes hagyomány egyesületünknél hogy a többnapos nyári találkozónkat kétféle igény szerint, kétféle helyszínen, és időpontban tartjuk.

A nyugodtabb hétvégére vágyó, családias, de a tulajdonosok számára azért „hobbiautós jellegű” rendezvényünk az első a nyári programok között. Balatonakaliban, egy a Tó partján hosszan elnyúló, végig árnyat adó fák alatt található kempingben tölthetnek tagjaink egy kellemes hétvégét. Itt az „esti buli” a közös helységben tartott filmvetítést, meg a sátrak melletti beszélgetést jelent, zajos, zenés attrakciók nélkül.

Ennek ellentéte az Alsóörsön, egy igazán nagyméretű kempingben tartott, eseménydús, és kellőképp zajos találkozónk, a kifejezetten ilyen jellegű rendezvények kedvelőinek. Az elmúlt 15 év alatt sok tagunk, akik zajos találkozóinkon kezdték velünk a klubéletet, immár családosan vesznek részt továbbra is a mozgalmasabb változaton. (hagy szokja az a gyerek az életet!) Így gyakorlatilag a kétféle találkozó között kialakult egy átmenet, sok tagunk családjával, baráti társaságával részt vesz akár mindkét eseményen. Találkozóink márkafüggetlenek, mivel klubunkhoz tartozik számos kelet-európai gyártmányú jármű (autó-motor-tehergépkocsi-busz) tulajdonosa, sőt, biztosítási szolgáltatásunknak köszönhetően- többezer egyéb veterán-, nosztalgia-, és hobbijárműves is. Meghívónk nekik is szól, és örömmel várjuk találkozóinkon Őket is.

Márkafüggetlen, családi veterános találkozót Balatonakaliban, a Tó partján található Holiday kempingben. A rendezvényt idén augusztus 6-9. között (péntektől vasárnapig) tartjuk. Kifejezetten nyugodt, családias hangulatú találkozót szervezünk a veterános, nosztalgia-, hobbiautós tagjaink és családtagjaik részére. Igyekszünk a gyerekeknek is a kedvében járni, ’70-es, ’80-as évekbeli nem agresszív rajzfilmek vetítésével. Természetesen felnőtteknek is lesz vetítés, korabeli filmekből, reklámfilmekből. Szombaton laza felvonulást tervezünk fagylaltozással egybekötve. Este sütögetünk, bográcsozunk. Ezen a rendezvényen az együttlét családi illetve veterán-hobbyautós körben a fő irányvonal, és legkevésbé a pörgős események, sűrű programok. A kemping vezetőjével egyeztetve már tavalytól lehetőség nyílt arra, hogy a kedvezményes árakat csúcsszezonban is igénybe vehessük. A részvételi díjak: 1 egységnek, 1 éjszaka 2 felnőttnek (+2 max. 12 éves gyereknek), sátorral, autóval, üdülőhelyi adóval, 3400 Ft. 12 éven aluli gyermekeknek (max. 2 főig) a kempingvezető ajándékaként ingyenes a kemping! Egységen felüli felnőtt különdíja 1200 Ft/éj, egységen felüli gyermekeknek 600 Ft/éj. Egyszemélyes egység kedvezményes díja 2200 Ft/éj. Autóban alvó, strapabíró-önkínzó tagok kedvezményes díja 1 autó és két fő esetén 2900 Ft/éj, egy autó, 1 fő estén 1700 Ft/éj. Napi látogató belépődíjak (strandjegy): Felnőtt 500 Ft, gyerek 300 Ft, autó 500 Ft.

Aki házat vagy telepített lakókocsit kíván bérelni a hétvégére, lekötheti a kemping irodájánál. Telefon: 06-30-7422164. Várunk minden klubtagunkat és családtagjaikat baráti hangulatú hétvégénkre!

Következő és egyben az év legnagyobb rendezvénye a XIV. Nagy Nyári Találkozó Alsóörsön. Helyszíne: Alsóörs, Európa Kemping, ideje: 2010. augusztus 12–15. között. A találkozó menetrendje: kapunyitás 12-én csütörtökön 10. 00-kor. Megnyitó, és legek értékelése szombaton 10 órától kb. 13 óráig. Megszokott műsorvezetőnk Kőváry Barna, ha ideje engedi ismét levezényli a délelőtti programot. Felvonulások csütörtök, péntek este, és szombat délután. A felvonulások során a Füred végénél található körforgalomnál behajtunk a PLUS élelmiszer áruház parkolójába, ahol kb. félórányi szünetet tartunk, hogy megcsodálhassák kocsijainkat a nyaralók, turisták, illetve hogy bevásárolhassunk a hétvégére, estére. A szombat délután és este szokásos versenyeket szervező-rendező, önkéntes klubtagok teljes hiányában szabad program váltja fel ezen túl. Ha valaki mégis kedvet érez hogy betétműsorral szórakoztassa a közönséget, akkor jelentkezzen a klubnál. Az esti partik fő irányvonalát az utóbbi évben gyakorlatilag az alkohol határozta meg, így a legutóbbi közgyűlésünkön a jelenlévő tagok egyetértettek abban, hogy szükségtelen szervezett esti programokkal, esélytelenül konkurálni az italfogyasztás nyújtotta élményekkel J. A találkozó így is a nyár sokak által várt csúcspontját jelenti évről évre, a jó hangulat garantált, mint minden évben eddig!

Ami idén is tilos, az a gumifüstölés és a felesleges autóbarbarizálás. A kemping vezetői kifejezetten kérték, hogy ezt ne engedjük, mivel a lakókocsik között terjengő füst sok vendéget zavart. A dühöngő természetesen idén is használható lesz, a szokásos írott és íratlan rendszabályok betartása mellett. A főkapu előtti betonozott területen is pöröghettek, hasonló feltételekkel. A TWK kapuscsapatát kiegészítendő, pár órás önkéntes munkára várjuk klubtagjaink jelentkezését. Feladat a kapu előtt az érkezők informálása, regisztrációs lapok osztása a sorban állók között, és a ki-, behajtás ellenőrzése. Elsősorban a péntek esti, szombat reggeli időszakban a „nagyobb beérkezésekkor”, illetve szombat este van szükségünk segítségre.

Július elején kapjuk meg az alsőörsi kemping vezetőségétől a végleges árakat, melyet akkor olvashattok majd a honlapunkon.

Honlapunkon a Programajánló menüpontban tájékozódhattok további Trabantos-Wartburgos eseményekről, rendezvényekről.

Egyéb hírek: Megtartotta évi rendes közgyűlését egyesületünk a Klub irodájában. A közgyűlésről készített beszámolónkat rövidesen közzétesszük. Sok határozat és egyeztetés közül fontos kiemelni, különösen a nyári találkozó közeledtével azonban aktuálissá vált, a következő bejelentés, miszerint a klubelnök többet nem kívánja vállalni a műsorvezetői feladatokat. Továbbra is megszervez, elintéz mindent, ami egy rendezvényhez szükséges, de mikrofonnal a kezében nem kíván többet a klubtagok előtt szerepelni, műsort levezetni. Szeretné ha erre a feladatra jelentkezne valaki, akár egyszeri, akár több alkalomra. Megjegyezte hogy a találkozóinkon egyre kisebb az igény a klasszikus, műsorvezetéses vetélkedőkre. A tagok örülnek hogy ismét találkozhatnak márkatársaikkal, és csak maroknyi, de a műsorhoz méltatlanul kevés számú résztvevő hallgatja a programot. Sok esetben egyesek a műsort zavarva, tovább zenélve, motort pörgetve hozták kissé megalázó helyzetbe a műsorvezetőt, aminek lekezelése még egy profi speaker számára is nehéz kihívás. Sokan unják már a klubelnök szereplését (így már ő is, nagyon..), és inkább egyéb módon szórakoznának. A bejelentést a közgyűlés tudomásul vette, és önkéntes műsorvezető(k) jelentkezéséig a találkozókat egyesületünk műsorvezetés nélkül tartja. Amennyiben mikrofonos erőlködés nélkül is kiváló egy-egy találkozón a hangulat, akkor a jövőben sem szükséges ezen a kérdésen gondolkodni.

Üdvözlettel,

a TWK iroda

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!