Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Aktuális hírlevél

Muczán Gábor [TWK001]
2007-04-06 17:38:15
Kedves Klubtagjaink!

A továbbiakban az éves programjainkat olvashatjátok.* Közgyűlés

Egyesületünk rendes évi közgyűlését 2007. április 27-én péntek este 18 órai kezdettel tartja az egyesületi irodában. A közgyűlés napirendi pontjai: a klubelnök beszámolója a 2006. évről, számvizsgáló bizottság megválasztása (lasszóval való összefogdosása :)), alapszabály módosítás, az egyesület közhasznú szervezetté alakításának megvitatása, megszavazása, stb…

* Oldtimer Expo

Egyesületünk kiállítóként részt vesz a 2007. április 13.-15. között rendezendő Oldtimer Expo-n! Egy restaurált muzeális minősített Deluxe Trabant (Tiberius), egy darab szinte új állapotú muzeális minősített 1976-os Trabant, egy darab hasonlóan szinte új 1980-as Wartburg 353 DLTT (MG), és egy darab muzeális minősített kormányváltós Polski Fiat 1300-as (Pék Tamás, járműrestaurátor Győr) és egy szépen restaurált P70-es gépkocsi fogja bemutatni egyesületünket az érdeklődő közönség számára. Egyesületünk standjára ezúton keresünk önkénteseket péntek-szombat-vasárnapra. Feladatuk tájékoztató anyagok osztogatása, és a járművek folyamatos őrzése lesz. Jelentkezni a klub elérhetőségein lehet. Minden érdeklődőt várunk a Vasúttörténeti Parkba (Budapest XIV, Tatai u. 95. www. hungaria-classic. hu).

* Tavaszi Találkozó

Körvonalazódni látszik a Tavaszi találkozó időpontja és helyszíne. Sikerült megegyezni a Fővárosi Autópiac vezetőségével, akik szívesen felkarolták az ötletünket különös tekintettel arra, hogy az idei találkozóink a Trabant 50. születésnapjának évében telik. Vendéglátónk egy nagy sajtóhírverés mellet zajló látványos programot várnak el tőlünk, aminek igyekszünk is megfelelni. Tervezünk a 10. születésnapi „kipufogós-gyertya elfújás” mintájára most egy „50 gyertyás” torta lesz az egyik főszereplő. Igyekszünk meghívni még egyéb Kelet-európai gyártmányú járművel rendelkező „sorstársakat” is, hogy együtt ünnepelhessenek velünk. A rendezvény végén egy veterán rendőrautóval felvezetett közös felvonulást is tervezzük. Tehát a találkozó helyszíne a Fővárosi Autópiac (Budapest Nagykőrösi út), időpontja 2007. május 19. (szombat), gyülekező 8. 30-tól. Belépés regisztrált klubtagjainknak és meghívott vendégeinknek ingyenes. Egyéb esetben 1. 000 Ft/gépjármű.

* Egyesületünktől eddig támogatást elnyert rendezvények

> VII. Nagykarácsonyi Trabant-Wartburg Találkozó, 2007. május 12. (szombat 11:00) szervező Varga Tibor (Tibke) tibke@drotposta. hu , telefon: 30/857-0702
> II. Székelyudvarhelyi Trabant-Wartburg találkozó 2007. július 20-21-22., e-mail:trabijagi@gmail.com.


További programjaink:

* Egyesületünk minden nyáron szervez egy márkafüggetlen veterános találkozót Balatonakaliban, a tó partján található Holiday kempingben. A rendezvényt idén június 29. és július 01. között (péntektől vasárnapig) tartjuk. Kifejezetten nyugodt, családias hangulatú találkozót szervezünk a veterános, nosztalgia-, hobbiautós tagjaink és családtagjaik részére. Igyekszünk a gyerekeknek is a kedvében járni, ’70-es, ’80-as évekbeli nem agresszív rajzfilmek vetítésével. Természetesen felnőtteknek is lesz vetítés, korabeli filmekből, reklámfilmekből. A kedvezményes kempingdíjak minden klubtagunkra érvényesek (2500 Ft/2 fő/autó/sátor/ éjszaka). Aki házat vagy lakókocsit kíván bérelni a hétvégére, már januártól lekötheti a kemping vezetőjénél, Huszár Róbertnél. Telefon: 06-30-947-4026.
Várjuk minden klubtagunkat és családtagjaikat baráti hangulatú hétvégénkre!

* 2007. augusztus 09.-12. /csütörtöktől-vasárnapig/ Alsóörs, Europa Camping 50 éves a Trabant! Nemzetközi Jubileumi Trabant-Wartburg találkozó, a Trabant bemutatásának 50. évfordulója alkalmából.
Nagy lelkesedéssel készülünk -prokee--val, a Nagy Nyári partinkra, melyre idén meghívunk egyéb „keleti járműves” márkaklubokat is. A Simsonosok, mint „Kelet-Német testvérek” is jelezték részvételüket. A szokásos bizarr „meglepetés-autó” is összeállt már /papíron/, a többi a lakatos dolga!!

F E L H Í V Á S!
Felhívjuk a kedves klubtagjaink figyelmét, hogy adójuk 1%-ával támogathatják Egyesületünket.
Adószámunk: 18073221-1-43
Köszönettel vennénk, ha minket jelölnétek meg kedvezményezettnek az adótok 1%-áról szóló nyilatkozatotokban.

Muczán Gábor
Elnök

Kuczik Csilla
Titkár

Budapest; 2007-04-02

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!