Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Bajáki Péter 2018-10-07

TWK - Tatai Túra

Meghívó

 

Trabant-Wartburg Klub - Tatai Túra

 

Ezúton szeretnénk meghívni benneteket 2018. október 7-én (vasárnap) egy Komárom-Esztergom megyei kirándulásra Tatabánya és Tata nevezetességeit bemutató veteránautós túrára.

Gyülekező egyénileg Tatabányán az, 1-es főút 53. km-nél lévő Shell üzemanyagkútnál 10 óráig. Budapest irányából érkezőknek közös gyülekezési lehetőség Törökbálinton (a Kisfaludy u. 61. előtt) 8:30-9:00 között. Majd 9:00-kor indulás – nem útdíjas útvonalon – az 1-es főúton Tatabányára, a fent említett Shell kútra.

A tatabányai Shell kútra megérkezve 10:00-kor látogatást tennénk a közelben lévő, Turul emlékmű (Európa legnagyobb madárszobra) és az újonnan épült Gerecse Kapuja turisztikai központ meglátogatása a Szelim barlang felfedezésével. Bátrabbak megtekinthetik a barlang közelében lévő 30 m magas Ranzinger Vince (Bányász) kilátót, amelyről egyedülálló panoráma nyílik Tatabánya városára. Ez után Tata városába autóznánk, ahol a tatai „Öreg tavat”, és a partján I. Zsigmond király által építtetett várat és vonzáskörzetét látogatnánk meg egy ebéddel, fagyizással egybekötve. Parkolási lehetőség a tónál lévő lovarda parkolójában lenne. (Tata, József Attila utca)

A fent említett nevezetességeket természetesen az idő függvényében látogatjuk meg.

Étkezés: a szervezők még egyeztetnek egy olyan vendéglátó egységgel, amely tud akkor, és annyi vendéget fogadni, illetve ahol kényelmesen le tudunk parkolni. Nem biztos, hogy meg tudjuk oldani, hogy pont ebédidőben ülhessünk asztalhoz. Ezért kérjük a résztvevőket, hogy maguk gondoskodjanak ételről-italról. Ha egy a túra útvonalába eső étteremmel meg tudunk egyezni, akkor arról a résztvevőket időben értesítjük a túra erre a célra létrehozott FB esemény csoportján keresztül.

Esőnap: egész napos eső esetén a túrát egy héttel elhalasztjuk. Ha a túra napján reggel szembesülünk a kedvezőtlen időjárással, akkor a túra elhalasztását kizárólag a FB esemény oldalon, aznap reggel tesszük közzé. Hírlevélben nem. Az új időpontról viszont a következő héten, mind az esemény oldalon, mind hírlevélben értesítést küldünk. 

A kirándulás FB esemény oldala:

https://www.facebook.com/events/165447741033896/

 

Szeretettel várunk minden kedves Klubtagot.

 

Üdvözlettel,

 

Muczán Gábor Elnök                                               Szőllősi Tamás Túra szervező