Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


A Klubelnök topicja

Itt lehet feltenni a Klubelnöknek szóló kérdéseket - kérünk mindenkit, hogy az itt feltett kérdésekre való válaszadás lehetõségét hagyjuk meg neki !

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!

542 Busa Attila József 2010-09-06 15:47:01  Előzmény:Muczán Gábor: 59282

"A legjobb válaszokat jutalmazzuk." ????

:)

541 Muczán Gábor 2010-09-06 15:40:43  Előzmény:Busa Attila József: 59281

busaattila,

Hát Te jól leírtad amit kb érzek. Köszi.

Ami nekem nem jutott eszembe, az a lejáratás helyett a felértékelés címû visszavágás. Ez plusz 1 pont.
Talán annyi, hogy a "vételártól eltekintve", attól nem tekinthettem el, mivel én a két kocsit 2,5 milkáért vettem, ez nem titok. És ez a lé 5 éve áll benne. Jó a garázzsal együtt, ami most 1 milkát ér legfeljebb. A másik 540 km-t futott Wareszra külföldrõl tárgyalok vevõvel, és emez viszont ma elkelt!!!!!!!
Tényleg elvitték, kis alku után, meg nekem kell intéznem a muzeális minõsítést rá.
Úgyhogy -ez persze az én bajom- ha eladom a két kocsit, akkor kb 1 millióért lesz egy egymilliós garázsom, meg 4 évig volt két gyönyörû kocsim, aminél jobbat nemigen találhatok soha. Akkor mikor megláttam a két kocsit a garázsban, kb semmi nem érdekelt, annyira lebénultam, és annyira akartam cuccokat. Az örökösök meg mondták hogy egyszerre eladó minden, alku nincs, a garázzsal együtt vihetõ, meg minden ami benne van. Ök nem fognak itt szórakozni semmivel egyenként. De mondom ez az én bajom. Akkor szerelmes begyüjtõ voltam, most meg ezerautós, megöregedett befásult, építkezés elõtt álló alak.

Azt nem gondoltam volna, hogy egy hét alatt elviszik a kabrió Trabit, és a Wareszt, úgy hogy még ráadásul ellendrukkerek Woodooztak is tûkkel:-)

Bekaphatják.

MG

540 Busa Attila József 2010-09-06 13:27:20  Előzmény:Muczán Gábor: 59280

Szia!
Nagyon durva, hogy kik mire érnek rá és mi lakik bennük. Poénból írtam egy kis válaszlevelet. Jó szórakozást!
Üdv: Atesz.





Tisztelt Uram!

Igen megtisztelõ, hogy észrevette meghirdetett gépjármûvemet az weboldalon. Remélem tisztában van azzal, hogy manapság nem könnyû egy 30 éves autót találni, amelyik új állapotában maradt fenn, itt utalok a muzeális értékére. Azt azonban látom, hogy a dolgok eszmei és anyagi értékével sincs tisztában.
Nagyon szeretem az olyan kezdetû mondatokat, hogy „Nem becsmérelni kívánom az autót, de …”. Csak arra lennék kíváncsi, hogy ha nem akar becsmérelni és megsérteni sem, akkor miért tölti pici szabadidejét arra, hogy ezt mégis megtegye. Remélem a levél írása közben elegendõ endorfinja termett és volt egy szép napja!
Másrészt fontos még reagálnom arra is, hogy ön szerint ezzel a hirdetéssel lejáratom a márkatársaimat. Véleményem szerint éppen felértékelem Õket, hogy egy igazán keleti kocsi is lehet megbecsült és szép darab idõs korában és ez bizony az eladási árban is kell, hogy tükrözõdjön.
Fogalmazásából az sejlik, hogy azt gondolja, nekem csak úgy ölembe pottyant ez az autó. Sajnos azt kell, hogy mondjam, NEM. A vételártól eltekintve a fenntartása és tárolása is nagy kihívásokat támasztott családomban.
Levelébõl kiderül, hogy Önnek mennyit érne meg a gépjármû, de még szerencse, hogy ezt a hirdetést nem csak maga olvassa, hanem más kevésbé arrogáns és nem ennyire zsugori ember. Kicsit megmutatkozik az egoizmusa, már nem azért, hogy megbántsam, mert botor dolog azt hinni, hogy az oldalon feltett hirdetések csak Önnek szólnak. Az meg pláne klinikai eset, ha úgy véli, hogy véleményét közvetítenie kell a világ felé.
Levele olvasás közben bennem is formálódott egy vélemény Önrõl. Véleményem szerint Ön rengeteg szabadidõvel rendelkezõ, egoista posztpszichotikus eset, aki saját akaratát akarja ráerõltetni mindenkire. Jelen esetben sikertelenül. További kellemes próbálkozást más hirdetéseknél. Legközelebb megkérdem mennyit ér egy autóm, ha felteszem az oldalra.
Zárásnak saját szavaival köszönök:
„Ezzel csak véleményem szerettem volna megosztani
Önnel, de remélem nem volt bántó jellegû.”

Tisztelettel TWK-001

539 Muczán Gábor 2010-09-06 11:53:49

Sziasztok,

Az Õszi Találkozó idõpontját visszaigazolta a Retro áruház. Elfogadták az Október 9-ét. Meghívót írjuk, és feltesszük ha kész. Talán benne lesz a beszámoló a nyáriakról is.

Más.

Feltettem az egyik zsír Wareszomat a HAHu-ra 480.000 Ft-ért. Ez miért érdekes?
Ebben a topicban semmiért, hisz itt nem lehet polírozni, hirdetni.

Azonban ahogy feltettem, jött rá levél, ami egy számomra kéretlen véleményt tudatott velem. Nem értettem elõször hogy embereknek ilyenekre van ideje? Hogy ilyeneket fogalmazzanak meg, és azt küldözgessék is el?

Ti mit válaszolnátok?

Szerintem válaszra sem érdemes, de ha már beleléptem, hát legyen sz@ros az a csizma rendesen:-)

A legjobb válaszokat jutalmazzuk.

Az hogy "add neki oda 150 ezerért, hisz láthatóan ilyenre rugózik :)" válasz már foglalt. Elsütötték már az "írjon a Kádár titkárságra, hogy elitéljék a nyilvánvaló üzérkedést" is.

Nos, ki mit írna erre?

"Jónapot/-estét kívánok.

Már korábban is láttam ezt a Wartburgot fenn ezen az oldalon
és már akkor is tapasztaltam ezt a tulzott összeget fenn lát-
ni.
Nem becsmérelni kívánom az autót, de nem ér ennyit egy
Wartburg sem. Kivétel ez alól a "púpos".
Én nagy tisztelõje vagyok ennek a márkának, de ezt a "pénz-
hajhászó" magatartást nem kedvelem és igen elszomorító,
hogy mindenki ezt a márkát és ennek típusát
áldozza fel a rossz sztereotípiák kialakulásának oltárán.
És nem mellesleg a Wartburg tulajdonosok lejáratását is
elösegítendõ. Ha nekem lett volna valaha is lehetõségem,
hogy egy ilyen szép állapotú darab pottyanjon sz ölembe,
megbecsülném és a világ összes pénzéért sem adnám.
Szerény meglátásom szerint, egy ilyen és ehhez hasonló
jól karban tartott autó is maximum 150.000 Ft-ot érne
meg nekem. Természetesen gondolom Önnek jóval több
kell, ezért is van meghírdetve ezen horror összeggel.
Ezzel csak véleményem szerettem volna megosztani
Önnel, de remélem nem volt bántó jellegû.

Aláírás Iksz Ypppszilon"

Személyiségi okok miatt a név meg lett változtatva;-()


MG

538 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2010-09-03 15:29:49  Előzmény:Muczán Gábor: 59278

Szia!
Az eddigiek közül nekem bármelyik jó:)
Köszönjük az infókat:)


Trabiorr

537 Muczán Gábor 2010-09-02 19:15:08  Előzmény: Bandi: 59277

Az Õszi Talira írtam kérelmet a Retro áruháznak. Október másodikánál állt meg egyenlõre a mutató. De a héten még visszaszólnak. Az tuti hogy szeptemberben nem lesz. Viszont a másodika meg fizetés elõtti hét, ahogy figyelmeztettek ismét, úgyhogy azt is felül kell vizsgálni. Meg kell célozni az okt 09-et. De aztán ne legyen késõbb, mert mostanában már az idõjárás olyan nyár-tél viszonylatban képes csak magát elõadni:-()

Most hívott a Dömsödi Gábor, az autós riporter-újságíró, és hoszabbított Trabit keresett nálunk valami promóra. Titeket ajánlottalak, majd keresni fog.

MG
[i](Módosította TWK-001 2010.09.03. 08:04-kor)[/i]

536  Bandi 2010-09-02 18:44:35

Õszi Tali??

535  Bandi 2010-09-02 18:43:19  Előzmény:Muczán Gábor: 59275

Sajnos ez lesz a legnagyobb gond.Tapasztalatok szerint.

De ettõl még mindig nem húzhatok semmit!!!:-(

534 Muczán Gábor 2010-09-02 16:32:34  Előzmény: Bandi: 59274

Szia,

Kezdeni sajna semmit sem lehet már. Ciki valóban, hogy a 4T kevesebbet vontathat, de ezt módosítani már csak még sz@r@bb irányban lehetne. Ezek alapján állítottaák ki annak idején a tipusbizonyítványt, és kész, marad ahogy volt.
Ha ugrálunk, legfeljebb lerontják még jobban a vontatást.
Ha egy rendõrnek ez a pár kiló vontatási különbség a Trabinál a legnagyobb gondja az út szélén, miközben macerál, és nem az hogy azalatt tucatnyi bugás verda süvít el mögötte jól kifejlett kancigókkal a volán mögött, akkor rég rossz az egész....

MG

533  Bandi 2010-09-02 14:52:07  Előzmény:Muczán Gábor: 59273

Értem,köszönöm.

Mit utdsz mondani a 4t-k vontatásáról mert ez is eléggé nagy hülyeség hogy 300 ill. 400kg-ot lehet húzni vele, mert akkor ezek szerint egy bevásárlókocsit sem rakhatok mögé!!!
Ezzel a dologgal lehet valamit kezdeni??
Mert jó lenne!!
Mert jelenlegi állapotban nem húzhatok semmit szabályosan!!:-(

Válaszod elõre is köszönöm!

Bandi

532 Muczán Gábor 2010-09-02 11:58:57  Előzmény: Bandi: 59270

Bandi,

Megkérdeztem az illetékest a vonohorog visszaminõsítõs pletykáról.
Eléggé csodálkozott a dolgon. Röviden annyit mondott, hogy az eddigi vontatási adatok a tipusbizonyítvány alapján kerültek bevezetésre a forgalmikba, és a tulaj számára szerzett joggá váltak, ami nem vehetõ el. Életszerûtlennek tartja így az egész hírt. A szerzett jogot, és a tipus bizonyítványt is meg kéne így vonni a jármûtõl, és a tulajtól, ami lehetetlen, és hülyeség.

Most az, hogy esetleg a nem elégséges teljesítmény miatt kitalálják majd, hogy az újonan felszerelt vonóhorgoknál kekeckednek, az lehet, de a tipusbizonyítvány módosítása akkor is szükségeltetik, amit a hatóságnak kell elvégezni. Ez pedig a gyártómû 20 évvel ezelõtti megszûnése miatt nemigen lehetséges dolog, mivel új gépek nem érkeznek azóta.

MG

531 Sipos Tamás 2010-09-01 02:17:48  Előzmény:Muczán Gábor: 59271

Vettem.
Akkor szépen belesimulok a környezetbe.

530 Muczán Gábor 2010-08-31 19:45:49  Előzmény:Sipos Tamás: 59269

molyhos,

"olyan ember kéne erre, akinek egyszerre van ráérõ ideje és szakértelme"

Na EZT ITT felejtsd el! Ráérõ önkéntes itt nincs. Meg ez a szavazósdi sem érdekel senkit, az õszi talira. A nyári találkozókon is részt vettek sokan, de semmi egyéb, sem elõtte sem utána nem érdekelte a tagokat. Van, volt, lesz és jóvan. Ha van idõpont jönnek, és kész. Lesz idõpont, és csá.

Meg különben is több ezer tag van, aki nem jár az oldalra, mert nem érdekli, nincs ideje, nincs netje stb. Õk nem tudnak rész venni a szavazáson, és joggal kifogásolnák hogy miért nem körlevélben szavaztunk. Pont az kéne még, ráérnénk heti 4000 levelet csomagolni, postázni. Beérkezett szavazatokat számlálni.

Nagyjából be van lõve két idõpont. Tárgyalok a Retro áruházzal, és amelyikre kapunk idõpontot, és megyünk. Nem kell ezt cifrázni.

MG


529  Bandi 2010-08-31 18:27:05  Előzmény:Muczán Gábor: 59268

Ok!
Várom a válaszod!!

528 Sipos Tamás 2010-08-31 17:34:24  Előzmény:Bálint Rezsõ ( T®abiorr): 59264

[justify]Ezt a szavazósdit jó ötletnek tartom, de igazából itt kéne a szavazógép, amit másra is lehetne használni. Na, persze egy olyan ember kéne erre, akinek egyszerre van ráérõ ideje és szakértelme.[/justify]

527 Muczán Gábor 2010-08-31 17:23:31  Előzmény: Bandi: 59267

Holnap rákérdezek, jó hogy szóltál.

MG

526  Bandi 2010-08-31 16:13:07

Szia Gábor!!
Megjöttél a szabiról???!!!

Tudsz már valamit a vontatásra vonatkozó adatokról???

525 Muczán Gábor 2010-08-30 12:24:23  Előzmény:Muczán Gábor: 59265

Megjöttek a képek!

F@sz@!

Köszi Hudee!

MG
[i](Módosította TWK-001 2010.08.30. 14:24-kor)[/i]

524 Muczán Gábor 2010-08-30 08:34:39

Sziasztok,

Akkor nincs senkinek olyan képe ahol a Barna látszik amint mûsort vezet?

Sörös-molinós képeket kaptam több helyrõl, azok jók lettek.

Köszi.

MG

523 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2010-08-24 19:01:51  Előzmény:Muczán Gábor: 59263

Szia:)

Ha Szeptember vége, akkor 25. - szombat (esõnap: 26. - Vasárnap)

Októberben pedig: 2. - szombat / esõnap 3.
vagy: 9.

Ha ez segítség:
Tudok készíteni a weblapomon egy olyan szavazást hogy: "Mikor lenne jó a találkozó?"

Ebben több idõpontra lehet szavazni...
És amelyikre a legtöbben szavaznak, akkor tartsuk a találkozót.

Trabiorr

Jó pihenést;)
[i](Módosította trabiORR 2010.08.24. 21:02-kor)[/i]

522 Muczán Gábor 2010-08-24 18:41:28  Előzmény:Bálint Rezsõ ( T®abiorr): 59262

Szia,

még nincs pontos idõpont. Most a nyári tali fáradalmait pihenem ki, és szept elsejétõl vagyok ismét irodában.
De gyakorlatilag szept. végén, október elején érdemes valamelyik hétvégét kiválasztani. Nekem mindegy. A Retro Cash&Carry áruház nyitott bármire.

Nos mikor legyen?

MG

521 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2010-08-24 17:33:10

Tiszteletem:)

Elnézést, ha még korai a kérdés!
Körülbelül mikor lesz az Õszi tali?

Az a kedvenc talim a tavaszival együtt:))
(De attól még a többi is:))

Köszönöm szépen:

Trabiorr

520 Muczán Gábor 2010-08-24 17:05:01  Előzmény:Támba Csaba: 59260

Háát tömören: jaa:-(

A lávaömlengés nem kell, eddig sem jellemezte a rendezvényeinket követõ idõszakokat. Az igényszint viszont tényleg ez. Ami nem gáz, ha van alternatíva, mint pl. az Akali találkozó. Ha viszont Alsóörsre is lenne "kultúrális jellegû betétekre" igény, az lenne a gáz! Ugyanis klubszintû szervezõbrigád NINCS! Pár emberrel ez kivitelezhetetlen.

MG

519 Támba Csaba 2010-08-24 12:43:55  Előzmény:Muczán Gábor: 59259

"felesleges kulturális portfólióktól megtisztított mûsorstruktúra"

Nem tudom... Ebben az évben az egyetlen konkrét kimozdulási tervem pont ez a találkozó lett volna. Ez sem jött össze, de...ha ez a "No Martini, no party!" szindróma alakul ki lassan...akkor nem is nagyon maradt ki semmi...

Inni és punnyadni lehet otthon is.

És tartok tõle, hogy idén csak a "lávaömlengés" maradt el, jövõre a potenciális résztvevõk jó része, aztán meg lassan pont kerül egy több éves történet végére.
Klasszikus hazai jelenség.

Sokszor eszem magam, hogy mostanában a céges munka mellett nincs lehetõségem mozdulni, részt venni ilyen dolgokban.
De ahogy észrevettem a szervezéssel kapcsolatos párszor már leírt gondolataidon nem létezõ igényeknek nem is nagyon lehet megfelelni...:-(

518 Muczán Gábor 2010-08-20 09:00:58  Előzmény:Zemplényi Tündér: 59258

Hello,

legyen az iroda kukac trabantklub.hu

Van elnok kukac is fent a lakásban, de az olyan bonyolult, hogy sokszor meg sem merem adni: elnok kukac trabantklub pont t-online pont hu.

Várom a képeket!

Köszi.

Ahhoz képest hogy szombaton kétszáz feletti autó, és ötszáz feletti résztvevõ volt, nemigen van nyoma itt a találkozónak. Nincs visszajelzés, nem lehet semmit levonni. Nemúgy egy-egy kétautós, spontán taliról, amirõl annó hosszantartó meleg lávaömlengés folyt napokig:-) Egyszerûen megszokták hogy van, kell, és legyen mindíg. Ez van. Ha lesz jövõre, akkor ilyen lesz. Így is jó a népnek. Bejött a "felesleges kulturális portfólióktól megtisztított mûsorstruktúra". Erõsen szorítkozva tudatbefolyásoló nedûkre!

MG

517 Zemplényi Tündér 2010-08-19 12:51:26  Előzmény:Muczán Gábor: 59257

nekem ban 3 képem, de bizonytalan vagyok....elnök kukac? nem elnök.trabantklub kukac?

516 Muczán Gábor 2010-08-17 11:41:22

Sziasztok,

Sikeresen, igencsak forró hangulatban lezajlottak a nyári találkozóink!
Most kezdem összeütni a beszámolót.
Ami gyorsan kéne: egy pár kép a Kõváry Barnusról amint speakel, és látszik rajta a Bombás póló. El kell küldeni a Bombásoknak, mint reklámmegjelenés.
Illetve a bejáratnál a mi és a Dreheres zászlóról szintén kéne pár kép, amit meg a sörösöknek küldenék el. Kérem akinek van ilyen, küldje el az iroda kukac trabantklub. húúú ra.

Köszi


MG

515 Urgyán Imre 2010-08-03 14:08:25  Előzmény:Muczán Gábor: 59255

Szia!

Köszönöm szépen a választ.

Azok a kódszavak az alsóõrsi kemping ártáblázatából voltak kiszedve, csak elcsúsztak a formázások, és azért olyan amilyen:)

Jó utat,

Üdv:

Imi

514 Muczán Gábor 2010-08-03 12:06:38  Előzmény:Urgyán Imre: 59254

Szia,

A 12 az 14 persze, csak elírtuk. Meg sem néztem a számot, csak gyerek és kész.
Valszeg összekevertem Akalival, mert ott a vezetõ 12-rõl beszélt.
A kemping díjszabása egyébként q-ra nem számít, mert a területtel önállóan számolunk el a vezetõség felé. Olyan árat alkalmazunk amilyet akarunk. (persze nem alkalmazunk OLYAN árat, csak épp olyan árat, ami még épp olyan)
Ha valaki a kemping másik részén jön be, az be sem teheti viszont a lábát a TWK-s részre. Átdobják a biztóõrök a sátrát, kocsiját.

"Ingyenes melegvíz. 05.14-06.11 06.11-07.02 07.02-08.22

(2-14) 650,- 850,- 850,- 650,-"

Ezekre a kódszámokra nem tudok válaszolni, mert nem tudom mi ez. Melegvíz van reggeltõl asszem este 11-ig. Fizetni itt sosem kellet külön érte. Nem tudom ezzel mit akarsz kérdezni?

Viszont én most délután kirobogok Zwickauba, és csütörtök délután jövök meg, átpakolok, és péntek reggel irány Akali, ahonnan meg vasárnap át Alsóörsre.

Válaszolni már nincs idõm semmire, gép elé nem kerülök már a talik végéig.

Ha valami bármi van, kérdezzétek a Klub rendezvény bizottságát, egyéb felelõseit. (ilyen nincs egyébként sajna;-( ) csak 2-3 fõ önkéntes.

Ha véletlenül valaki esetleg segíteni akarna, akkor az jelentkezzen Csillánál a klubirodában.

MG


513 Urgyán Imre 2010-08-03 06:43:39

Szia Gábor!

Alsóõrsre nézegettük az árakat, illetve a feltételeket, és lenne egy kérdésem:
Ha ugye rokonokkal megyünk, ahol vannak gyerekek is, akkor a találkozón miért van a gyermek életkor úgy kalkulálva hogy 12 éves korig?

"További "egységen kívüli" személyek esetében tagoknál 1300.-, nem tagok estében 1800,- Forintot szedünk éjszakánként! (12 éven aluli gyermekeknek klubtagoknál 600 Ft, nem klubtagoknak 900 Ft kedvezményes díjat kell fizetni)."

Ugyanis megtekintettük a kemping díjszabását is természetesen, ahol ez a gyermek intervallum 0...14 éves korig terjed?

Ingyenes melegvíz. 05.14-06.11 06.11-07.02 07.02-08.22

(2-14) 650,- 850,- 850,- 650,-

Van ennek valami különösebb oka?

Sokakat érintene ez a kérdés úgy gondolom.

Köszönettel várom a választ:

Darti

512 Nagy Zoltán 2010-07-25 22:52:39  Előzmény:Muczán Gábor: 59252

Dehogy kell elõre!

Akkor viszem!

Üdv, Z

511 Muczán Gábor 2010-07-25 18:41:33  Előzmény:Nagy Zoltán: 59250

Szia,

igen, igen, igen..... hozd le a kormányt légyszíves. Levonjuk a kempingdíjból, vagy küldjem el elõre a pénzt?


MG

510 Tóth Gábor 2010-07-22 13:41:14  Előzmény:Muczán Gábor: 59249

Szia Gábor!

Menyi napot vesz igénybe ez "túra"?
Mert akkor megpróbálok szabit ki venni.
kb 50% az esély.

509 Nagy Zoltán 2010-07-22 13:10:09

Szia Gábor!

Alsóörsre vigyem a kormányt? Pontot kéne tenni az ügy végére ;)

Z

508 Muczán Gábor 2010-07-22 11:50:33

Sziasztok!

Aug 2-án ismét megyek Zwickauba a Trabantwelthez, árut szállítani a Ford Transittal. Ha van kedve valakinek jönni, és képes vezetni is az autópályán egy kicsit, az jelezzen.
Szállás-kaja-pia (nõk nem) fizetve. Az új August Horch-Audi múzeum látogatása is lehetséges. (ez a régebbi Trabant múzeum kiterjesztett, modernizált utódja, sajna kevesebb Trabanttal, de annál több elõd autóval. Horch-Wanderer-DKW-Audi nagy Sachsenring modellek stb.)

Csak az éjszakát jól tûrõ, gyakorlottabb sofõrök jelentkezzenek.

MG

507 Muczán Gábor 2010-07-22 06:03:19  Előzmény:Tóth Balázs: 59247

A hírlevelet Prokee elérhetõvé tette itt fent, közvetlenül a fórumok felett is.
Így az egyszeri forum usernek el sem kell magát kínlódnia olyan periferikus oldalakra, mint a kezdõlap. Csak ide felülre katt. Úgyhogy légyszi próbáljatok meg a topik szigorúan vett szélein kívülre is tekintgetni. Csak pár centi tényleg. Nem kell nagyon elhagyni a topik mezejét a szemnek, csak épp egy kicsit. :-)))



Ja, és elértük a kempingnél hogy a tavalyi árakon mehessünk...

MG
[i](Módosította TWK-001 2010.07.22. 08:08-kor)[/i]

506 Tóth Balázs 2010-07-21 08:20:03

[i][b]Kezdõlap!!!--------->Hírlevél!!!![/b][/i]

Sziasztok!

Vannak már Alsóörsi árak?

Köszi:confused:
[i](Módosította wartburg353w 2010.07.21. 20:33-kor)[/i]

505 Muczán Gábor 2010-07-14 14:52:03

Sziasztok,

Ismét egy kérés. Olvassátok el, döntsetek, és hívjátok közvetlenül a szerkesztõket a TV-nél. (ne a klubnál jelentkezzetek, hanem a megadott számon. köszi)

"Kedves Trabantosok és Wartburgosok!



A 2010. július 19-i (hétfõi) Reggeliben nagyon szeretnénk egy retro napot tartani, sok Trabanttal és Wartburggal, amiket megmutathatunk, és amikrõl beszélgethetünk.

A megjelenés körülbelül másfél órás elfoglaltságot jelentene, 6.40-re kellene jönni hétfõ reggel, és legkésõbb 8.20-ig tartana.

A pontos címünk: 1224, Budapest, Nagytétényi út 45–47.



Ha bármilyen kérdés felmerülne, nyugodtan keressenek a következõ elérhetõségeken: Tóth Flóra, 06-30/417-2079, toth.flora@rtlklub.hu



Várom jelentkezésüket!



Köszönettel:

Tóth Flóra

Szerkesztõ – RTL Klub, Reggeli

504 Muczán Gábor 2010-07-12 19:07:38  Előzmény:Múzer tibor: 59244

Szia,

Megnézem hogy van-e még a garázsban. Elsõ lökhárítók vannak biztos, meg egy pár csavart küszöb. (nagyobb mint a normál, és van benne egy csavarás, olyan korai Calibra style)
Aztán vége a spoylerezésnek:-(

MG

503 Múzer tibor 2010-07-12 07:26:42

Szia Gábor!

Érdeklõdni szeretnék, hogy trabant 1.1-hez lehet e még nálad küszöbspoilert
(rövid+hosszú)illetve hátsó szárnyat kapni. Ha igen, milyen áron?

Elõre is köszi a választ!

502 Muczán Gábor 2010-07-06 15:34:24  Előzmény:Bálint Rezsõ ( T®abiorr): 59242

Szia,

Igen, éppen a Veterán Autó és Motor szerkesztõje fotózott nálunk, már emlékszem.
Ja, le sem tudnám tagadni hogy épp milyen kocsijaim vannak. Az FBI így könnyen a nyomomba eredhet :-)

MG

501 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2023-05-22 08:40:11

Szia Gábor!
Egy fontos dolog:
2009 nyarán biztos láttál egy szürke autót, amelynek a tetején voltak fényképezõk! Típusra: Dacia...
Le is kapott személyesen téged!
Ide írd be a címed!
Irányítószám, város, és utca, házszám!
[url]https://www.norc.ro/street-view/[/url]

Épp egy Barna Wartburgot filmeztek.
Onnan ismertem meg hogy Te laksz itt, mert ott van a képen a narancssárga Opel...

Megdöbbentõ miket lehet találni:)

Trabiorr

500 Muczán Gábor 2010-06-26 19:39:26

Sziasztok,

Minden évben Érsekvadkerten (Nógrád megye, Váctól fel vagy húsz-huszonöt perc autókázás) van egy veterán találkozó egy ottani veterános Holakovszki úr szervezésében. Most júli 10-én 10 órától lesz. Én minden évben szoktam menni, nagyon hangulatos, és laza rendezvény. Inkább kirándulós jellege van. A szervezõ minden oldtimerrel vagy u.n. Andrew-féle oldschool autóval (mi már azok vagyunk még egy 1.1-el is) érkezõt megvendégel egy étteremben egy ebédre. Semmit nem kell fizetni, és nem is várnak el semmit csarébe, csak legyünk ott. Ez így megy már tít éve. Délután meg pokrócos dumaparty lehet a közeli mezõn.
Ebéd elõtt felvonulás jelleggel, közösen átkocsizunk Balassagyarmnatra, egy nagyon érdekes Pannónia Múzeumba.Ezért kell tízkor legkésõbb ott lenni.
Javaslom hogy szervezzünk rá egy kirándulásfélét a veterános körnek.
Bõvebb info: 06 30 3141833 Holakovszki

Ha valakit érdekel, akkor jelentkezzen.

Most 1 hétig szabin vagyok, de a veteránban egyeztethetünk róla. De asszem itt az ideje, hogy megnyissuk a kirándulós topicot, andrew kiválóan tudná moderálni:-) majszólok Prokee-nak.

MG


499 Horváth László 2010-06-21 20:39:03

Üdv Gábor!
Most vált aktuálissá a dolog rozsdamentes feliratok/embléma tekintetében(konkrétan most lett rá pénzem), tehát 1db "Trabant" felirat, 1db "601S" felirat, és 1db "Trabant elsõ embléma" kellene. Az lenne a kérésem, hogy legyetek szívesek postai utánvéttel elküldeni, az adataimnál található címre. Elõre is köszönöm.

Horváth Laci

498 Muczán Gábor 2010-06-06 19:30:59  Előzmény:szilágyi József: 59238

Szia,

Meg tudja a Klub iroda kötni neked, méghozzá azonnal.
Viszont akkor ne nekem, hanem a klubnak írj gyorsan...

biztositas kukac trabantklub pont húúú

MG

497 szilágyi József 2010-06-06 06:54:32

utóirat: klub tag vok és a klubon keresztül már van egy biztosításom a trabira

496 szilágyi József 2010-06-06 06:52:35

Szia Gábor!
most vettem egy gyönyörû vw polo II coupe-t és szeretenék rá biztosítást kötni hobbyt merthoyg az autó nagyon szép állapotú. üzembentartóival van nálam az autó 1979-es évjárat! meg tudjuk oldani a biztosítást rá??? jah és ha igen akkor mennyi idõn belül! elõre is köszönöm

495 Wimmer Elemér 2010-05-31 06:57:33

Oliver:
A hozzászólásokat átraktam inkább a webmester topicka, oda jobban illik.
Ott megpróbáljuk megoldani a problémát!

494 Muczán Gábor 2010-05-28 13:29:22  Előzmény:Horváth László: 59234

Szia,

A rozsdamentes Trabant és 601S felirat 1600 Ft/db, a gépteõ embléma 2250 Ft.

Utánvéttel tudjuk postázni.

A hétvégén itthon építünk kerítést, meg elõtetõt, mert a múltkori vihar letépte õket, és a szomszédra nem akarom hogy rádõljön, mivel a vezérlõdrótokat is szétszaggata a vihar. A kis DDR-es Queck Junior lakókocsira is majdnem rávágta az leszakadt elõtetõt a szél, de az megúszta. Ezért nem megyek sehova sajna most.

A TWK Webshop az tényleg nagyon kéne, de idõhiány miatt nem merek most még belekezdeni.

MG

493 Horváth László 2010-05-27 19:38:38

Üdv Gábor!
Szükségem lenne néhány TWK-s motyóra:
egy hátfalra való, saválló "Trabant" feliratra, egy "601S" feliratra, illetve egy elsõ emblémára.
Elõször is az áruk érdekelne, másodszor pedig, hogy nem jössz-e esetleg Nagykarácsonyba a hétvégén, vagy ha nem, el tudnád-e nekem küldeni oda valakivel, mivel elég messze lakok Bp.-tõl, hogy felmenjek értük.

Valamint érdeklõdnék, hogy ez a webshop dolog kb. mikor indul el, mert már várjuk nagyon.

Elõre is köszi, Laci