Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


A Klubelnök topicja

Itt lehet feltenni a Klubelnöknek szóló kérdéseket - kérünk mindenkit, hogy az itt feltett kérdésekre való válaszadás lehetõségét hagyjuk meg neki !

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!

42 Muczán Gábor 2009-08-24 19:46:59  Előzmény: : 58779

mr120bpm!

Ezt a reklámcsík dolgot a webmester tudja jobban mint én. Ez inkább bannercsere.
Mi ebből egy fia fillért nem látunk. És nem is kívántunk látni.
Na és ha mondjuk jött volna belőle lé, mint az Ecclestone bácsinak, akkor tisztelettel kérdem, járna neked belőle, vagy bármily módon számít az életedben a dolog? Az F1-et sajnálhatod, mi meg megleszünk (szét)tépázva is.
De azt hiszem, hogy ebből ennyi elég! A változásokat érthetően és világosan közzétettem a lejjeb található HSZ-ben. Kéretik tudomásul venni.
Ha segítséget ajánlana valaki, az meg írjon az irodának.

Köszönjük!

MG

41 Muczán Gábor 2009-08-24 19:35:41

Sziasztok!

Köszi a moderátori felajánlásokat.
Közgyűlési és később elnökségi határozattal fogjuk a topicok moderátorait kijelölni. A veterán topic természetesen ahogy eddig, Tiberius feladata lesz.
(Nem a Prokee vonta vissza a moderátoridat, hanem én, en-bloc)
Az hogy mekkora "kopás" vagy népszerűségvesztés lesz a sorsunk, az a mi gondunk. Ahogy eddig volt, az többé nem jön vissza!
A felajánlásokat kérjük hogy erősítsétek meg az elnöknek címzett levélben. iroda kukac trabantklub.hu. A továbbiakban ezen a szolgálati úton fogom kezelni a társadalmi munkára történő jelentkezéseket.

Addig bárki látogathatja a fórumokat, a veterán topic kivételével bővülés nem lesz.A közgyűlést követően pedig feláll az új rend, a klubtagok munkájára és igényeire alapozva.
Kérem, hogy webmestert ebben a témában kíméljétek, minden az én kérésemnek megfelelően történt. Szerkesztői jogokat se tőle kérjetek vissza, velem egyeztessetek.
Az Index-en, illetve más fórumokon továbbra is mint eddig, tudtok fórumozni, a TWK-nál lévő megkötöttségek nélkül.

MG

40   2009-08-24 19:35:10  Előzmény: : 58779

Én minden nap fellépek többször is olvasgatni a barkács szakkört, de nem emlékszem, hogy valaha is kerestek volna oda moderátort. Mindenesetre ha ilyen jellegű segítséget keresnek, a barkács szakkörben mozgok...

39   2009-08-24 19:34:16  Előzmény:Molnár György: 58777

És szintén csatlakozom! Moderátor helyettesítést vállalok. (A Veterán megtiszteltetés volna.):eek:

38   2009-08-24 19:28:19  Előzmény:Muczán Gábor: 58774

Nem hiszem, hogy a napi több órás gép és internet előtt lógás mellett nincs topikonként 1+1 vállalkozó szellemű ember...

Egy mondatod megütötte a fülem:

"Számtalan egyéb ingyenes fórum van, ahol nem kell se pénzt se időt invesztálni annak aki ott csevegni akar. Ott a hiányzó pénzt hirdetők, meg akiknek üzleti érdekük, adják össze."

Én is láttam itt már pár reklámcsíkot.

Ez olyan mint ami a F1-ben zajlott. Majd akkor szakadás lesz. Amit nagyon sajnálok...

37 Lizák Péter 2009-08-24 19:19:51  Előzmény:Molnár György: 58777

Osztom a véleményed, és csatlakozom hozzá.

36 Molnár György 2009-08-24 19:15:03

Ha csak ezen múlik hogy sok másik ember "segítséget" kapjon, vagy hogy egyáltalán megmaradjon az "egyeztessünk időpontot", vagy bármelyik hasznos topik, akkor moderátor [u]helyettesítést[/u] vállalok. Igaz nem csináltam még ilyet, de ha van aki "eligazít" szívesen megcsinálom.
Nem hiába van itt az a "sok" ember. Megbeszélni, segíteni, ötletet cserélni, szervezni... ezért lett kitalálva, vagy nem????

35 Lizák Péter 2009-08-24 19:14:22  Előzmény: Spityu: 58768

Érthető a részükről is persze, de így ne várják akkor, hogy össze tartson a trabantos társadalom, ha jórészünket kirekesztik azért, mert nem vagyunk klubtagok.

34 Soós Árpád István 2009-08-24 19:14:12

Sziasztok!
Tudom,nem ez a legmegfelelőbb topic a kérdésemhez,de hát nincs olyan amibe írhatnám,és most itt van forgalom.Pontosan hogy lesz a tolnai találkozó?(ha egyáltalán meglesz tartva)Pl.pontos időpont,helyszín stb.

33 Muczán Gábor 2009-08-24 19:13:52

Nos!

"De ezek szerint, ha a fórumhoz szeretnék hozzáférni (és gondolom az oldal egyéb szolgáltatásaihoz is), akkor nekem ezért fizetnem kell. Amit értek is valahol, hogy mindenhez pénz kell, de ennyire?" írta valaki.

Tévedsz! Nekünk senkinek a pénze nem kell!
Mi ezt az oldalt a klubtagok által befizetett, tehát meglévő pénzből, és társadalmi munkából (ez egyelőre a Prokee-t kivéve hiányzik) üzemeltetjük.
Tehát ide -emiatt- ne fizessen senki, hogy csak itt userkedhessen.
Ezt nem várjuk el senkitől!
Viszont, egy topic moderációja legalább napi fél óra (legeslegalsó hangon)
ez évi szinten kb 182.5 óra (nem szököévben)! Tíz topiccal számolva ez 1825 óra/év. Eddig pl a nyári nagy találkozóra sikerült összeszednem pár önkéntest, ami összesen kb. 120 óra munka volt. Aztán segítetek még páran hajtogatni levelet, meg segítettek ebben-abban, eljöttek közgyűlésre, törődtek egy kicsit a Klubjukkal. Ez további 200 óra volt. Moderált a Prokee egész évben (sok-sok éve, de ezt már nehéz összeadni) mondjuk napi 1 órát (lehet hogy összességében többet, de majd kijavít, ha nem jó!!!) 365 óra. Ez nincs 750 óra/év komplett a teljes működésre, rendezvényekre.
Tehát közel egyharmadnyi kapacitásunk van mindenre, mint csak a honlapra.
Ebből a Prokee idejének nagy részét a jövőben nyugodtan le lehet vonni, hiszen nem várható el, hogy ezt tovább ekkora időráfordítással tegye. Ekkora kapacitásunk sajnos nincs. A honlapon tanyázó pártucat Klubtagot éppen ki tudjuk szolgálni, de a moderáció ide is kell (kéne)
Viszont ezres nagyságrendű nem klubtagot, a családtól, szabadidőből elvett évi százas nagyságrendű munkaaórával, már elnézést de nem kívánunk kiszolgálni.

Szóval olyat kérnek tőlünk nem klubtagok tőlünk, ami a pénzzel egyenértékű, és ez az IDŐ. Mi nem kérünk tehát pénzt senkitől, de cserébe ne kérjenek tőlünk a saját időnkből!
A klubtagjainkat méltó módon ki fogjuk szolgálni! Figyelünk igényeikre, és próbálunk hatni rájuk, hogy vegyenek részt, erejükhöz mérten a társadalmi munkában.
De honlap akkor is lesz, mert –többek között- ezért lépett be a klubba. Csak a honlap miatt ne lépjen be senki! Alkotó, a klubéletben aktív tagok kellenek nekünk. A közös alkotást lehet aztán közösen élvezni egy-egy rendezvényen, vagy épp a honlapon. Úgy hogy az alkotás közös örömében nem is érzi munkának, amit a klubjáért tesz. Ettől klub egy klub.
És ezért nem egy pénzért szolgáltató cég. És ezért ne is várjanak el egy klubtól csak szolgáltatást, úgy hogy nem tesznek érte semmit. (mondjuk egy profitorientált cégtől is bizarr ilyet elvárni)
És ezért ne is hasonlítsanak minket össze ingyenes fórumokkal, oldalakkal (azt is valahol valakinek meg kell fizetni) Ez egy zártkörű Klub honlapja, ahol azok szólnak hozzá, akik bekerültek ebbe a körbe, mert tettek valamit a körért!
Számtalan egyéb ingyenes fórum van, ahol nem kell se pénzt se időt invesztálni annak aki ott csevegni akar. Ott a hiányzó pénzt hirdetők, meg akiknek üzleti érdekük, adják össze.

Tehát mégegyszer, és utoljára: nem kell nekünk senki fia pénze! Az idejéből kell –csak ha azt szívesen adja- és akkor visszakaphat akár több boldog, kellemes percet, amennyit beleadott.
Itt rejlik a haszon! Mindannyiunk haszna.

Jelen pillanatban még nyitott a honlap, az eddig regisztráltak látogathatják a honlapot. A korlátozás csak szeptemberben lép életbe.

MG


32 Huszta Tibor 2009-08-24 19:03:53

"Egy rakás topic egyelőre zárva, moderációs humánerőforrás-hiány miatt.
Szorri. "

Prokee drága, ha visszaadnád a szerkesztői jogomat, esetleg adnál mellé moderációs jogot is, nagyon szívesen folytatom a veterán topic ügyintézését, ahogy azt az elmúlt 5 évben tettem.

Már ha újra lesz nyitva a topic.

Mert szerintem szükség van rá...

Tiberius
(klubtag, volt szerkesztő, veterán)

31 jocking . 2009-08-24 18:55:28

Ha a moderáció hiánya miatt lett lezárva sok topic, én szívesen bevállalom valamelyiket, már ha igényt tartotok rá.;)

30  Spityu 2009-08-24 18:48:28

TWK-001!

Lenne egy olyan jellegű kérdésem, ha lenne egy másik oldal (új), ahol lehetne a trabant.prokee.hu szerkezetéhez hasonlóan fórumozni, hirdetni, akkor reklámozhatnánk-e itt? Azért kérdem, mert Drupal-ban nem tart semeddig sem összeütni egyet, és akkor mentesülne a trabantklub.hu a már említett fáradozásoktól. Nyilvánvalóan a hivatalos dolgokról itt értesülhetnének a KLUBtagok.

29   2009-08-24 18:45:32  Előzmény: : 58769

Hát ezt nem mondanám, hogy nincs sok hozzászólogató. Ilyenkor nyáron uborkaszezon van,mert mindenki nyaral, utazik valamerre, de az ősz-tavasz közti időszakban rengeteg hozzászóló és téma van. Sok az állandó fórumozó, aki válaszol az újoncoknak, vagy kezdő tulajoknak. Ezért is volt jó a fórum nyitottsága, hogy bárki beeshetett bármikor, és kérdezhetett... Én is sok segítséget kaptam már itt, és gondolom ezzel sokan vannak így.

28   2009-08-24 18:35:46  Előzmény:Molnár György: 58767

Hát ha a klublétszám nem is fog megcsappanni, de az aktív fórumozók létszáma az szerintem igen. Sokat olvasgatom ezt a fórumot, és annyira orbitálisan sok aktív hozzászóló nincsen. Most egy picivel kevesebb lesz.

27  Spityu 2009-08-24 18:32:28  Előzmény:Molnár György: 58767

A klublétszám nem hiszem, hogy változna ettől, max a fórum látogatottsága. Nézőpont kérdése, sajnos a klub szempontjából valahol érthető ez a korlátozás...

26 Molnár György 2009-08-24 18:27:33

Háth ha már az is meg van szabva egy fórumon hogy ki mit válaszolhat....
Értem én hogy nem vagyok klubtag,ne koptassam a küszöböt. De így még jobban fog kopni a klublétszám.
Erről ennyit.

25 Muczán Gábor 2009-08-24 13:06:05

Sziasztok!

Nemsokára feltesszük az alsóörsi találkozó díjazottjainak névsorát. Illetve a beszámolót a rendezvényről. Azoknak a nyerteseknek, akiknek pótplaketteket igértünk, üzenem hogy már leadtam a gravírműhely felé a pótrendelést.
Szeptember elején küldjük postán. A csapatverseny okleveleit is elkezdjük összeütni.

Köszönöm (jük) a Trabant Team Szekszárd tagjainak a közreműködést a programszervezésnél, pénteki-szombati értékeléseknél és a csapatversenynél.

A nyári KLUBtalálkozó jövőbeni programjaival, általános viselkedési normáival, előregisztrációval kapcsolatban szeptemberben közgyűlést hívok össze.
Szükséges a KLUBtagoknak sürgősen dönteni a KLUBtalálkozók menetéről, az általános elvárásokról, programigényekről. A KLUBtalálkozó ugyanis egy társadalmi szervezetnél, azaz KLUB-nál, amilyen mi is vagyunk egy a KLUBtagoknak, KLUBtagok által szervezett KLUBrendezvény, mely a KLUBtagok akarata szerint, és a KLUBtagok aktív segítségével jön létre és zajlik is le.

Mivel ezidáig olyan kevés klubtag vett csak részt a szervezésben ami miatt csoda hogy jó hangulatban le tudtuk pörgetni a rendezvényt. Kb 3-4 önkéntes
és 5 fizetett szervező áll szemben 250(+vendégeik)szórakozni vágyó KLUBtaggal.
Ezért kérlek benneteket hogy kritikát a honlapunkon csak az fogalmazzon meg, aki KLUBtagként hozzáadott a rendezéshez bármit is. Javaslatokat is elfogadunk, de lehetőleg olyan KLUBtagoktól, akik a annak megvalósításában is tudnak segíteni.


MG

24 Muczán Gábor 2009-08-20 16:35:36  Előzmény:Kolonics Tamás: 58764

Szia Tomi!

Írj légyszi az irodavezetőnek, Csillának az iroda@trabantklub.hu-ra, és elintézi a belépést.

MG

23 Kolonics Tamás 2009-08-19 19:30:33

Tisztelt Klub Elnök!
Szeretnék klubtag lenni!Ez hogy lehetséges?
Előre is köszönöm:Tomi

22 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2009-08-18 15:15:22

Örültem a találkozásnak!!!!!!!!!!!!
Viszem az ORR-t a(z) őszi és a téli találkozóra is!


Üdvözletem: Rezső

21   2009-08-17 06:50:24

Szia Gábor!

Az újragyártott 601-es egyenes kivezetésű hátsó dobok ügyében érdeklődnék, azt hallottam néhány hónapja, hogy tervben van a gyártása, a múlt héten meg azt olvastam, hogy érdeklődés hiányában már nincs is elérhető.

Engem továbbra is érdekel, van bég belőle vagy terveztek még gyártást, mennyi az ára?

Üdv.

L. Ádám

(Egy 68-as deluxe tulajdonos)

20  Dániel 2009-08-16 19:08:26

Tisztelt klub elnök.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy 2009-es évre mennyi pénz a tagdíj?
Válaszát előre is köszönöm.

19 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2023-05-22 08:40:11

Szia Gábor!
Elintéztem a képeket Flucky-val!
De azért még fogok vinni képeket pen drive-on.
Én most leszek először az alsóörsi találkozón és már nagyon várom:)
Szeretném mondani hogy 15 játék trabim van és mindegyiket viszem.
Csinálnék egy hosszú sort.
Amikor voltam a Szilveszteri talin akkor voltak ott Vw bogarak is.
Vigyek olyan játék autót is??? Mert van olyan is.(régi és új tipus)
Itt van egy videó ahol az összes Trabantom szerepel:
[url]https://videa.hu/videok/vicces/trabant-piramis-15-trabibol.-csinaldmagad-idiota-kiserlet-UIaElnG7FW9FLRAN[/url]

Üdv.: Rezső

18 Muczán Gábor 2009-08-05 11:49:42  Előzmény:Kalmár Csaba: 58758

Csabeee!

Teljesen elzárkózunk....


MG

17 Kalmár Csaba 2009-08-04 16:57:23

Szia Gábor!

Érdeklődnék, hogy a tavalyi feltételek mellett lehetséges lesz-e az árusítás Alsóörsön (az árusított termékekből egy bizonyos értékben felajánlunk a díjazásokhoz)vagy teljesen elzárkóztok tőle?
Üdv!

16 Muczán Gábor 2009-07-31 15:45:36

Szia Mindenki!

Augusztusban általánosan szabadságon vagyok.
Hétfő és szerda között Zwickauban leszek a trabantwelt.de-nél.
Ezidőtájt a Csilla számán keressétek az irodát. húsz 461 05 56. A TWK shopot, alkatrészrendeléseket is nála intézhetitek.
A klubelnök ideiglenes mailcíme iroda@trabantklub.hu, de másolatba írjátok be az elnok@trabantklub.t-online.hu címet is, hagy teszteljem fent a lakásban, már ha épp ott vagyok. Aug 07-től Akaliban vagyok a családi-veterános hétvégénken. Majd legközelebb Alsőörsön tűnök fel csütörtök délelőttől.
Alsőörs ügyben hívhattok, ha nem értek el, akkor a Csilla is tud felvilágosítást adni.
Árkalkuláció ügyben azért előbb pillantsatok rá fel a főoldalon található táblázatra, mert kissé csüggedünk már "a ketten jövünk, de a Józsi helyett a Béla, aki bajuszos, de kinőtte a hálózsákját és egyben alszunk akkor mennyi a kedvezmény a feléből" kérdésektől.

Várunk mindenkit mindkét találkozón!

MG

15 Karches Attila 2009-07-29 21:48:58  Előzmény:Prokop Gábor: 58755

Köszi, megkérdezem holnap!

14 Prokop Gábor 2023-05-22 08:40:11  Előzmény:Karches Attila: 58754

Ha szabad beleszólnom:
[url]https://www.iparigepkolcsonzo.hu/index.html[/url]
Meg kell kérdezni, mekkora a trélere.

13 Karches Attila 2009-07-29 20:25:56

Kedves Gábor!

Hétvégére szükségem lenne egy nagyobb utánfutóra vagy egy autószállítóra. Az épülő trabimat kéne átvinni alvázvédőzni. XXI.kerületen belül van mindkét cím. Tudsz valakit ajánlani? Vagy a fentebbi dolgokat bérelném.

12 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2009-07-28 06:04:55  Előzmény:Muczán Gábor: 58752

Köszönöm a megoldást!
Rendben van akkor minden!


Szeretnék elbúcsuzni mindenkitől!

Ma 14:00-tól nem leszek itthon...
Megyek Erdélybe.
Kb.8-9 óra az út.
De ha odaérek keresek valami internet félét(ha van valahol), és jelentkezek.
És nagy örömömre olyan helyre megyek ahol van legalább egy autó a kedvenceim közül.Lesz ott egy Wartburg jó régi.:):cool: És én ennek örülök.
És egyben azzal a céllal is megyek hogy keresek ott valami Trabant vagy Wartburg vagy Dacia modellt.
Viszlát Magyarország!

Sziasztok!
Üdv.:Rezső

11 Muczán Gábor 2009-07-27 17:36:38  Előzmény:Bálint Rezsõ ( T®abiorr): 58751

Szia Rezső!

Akkor péntek este fogjuk természetesen levetíteni, ez nem lehet gond.
A technikus meg lement egy.két képet a gépére, és szombat este is láthatja a nép a "művedet"

Üdv. MG

10 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2009-07-27 16:42:01

Pontossabban:
Viszek egy pen drive-ot amin vannak a képek!


Megszeretném kérdezni mikor lesz pontossabban ez az este?
Mert én csak pénteken leszek ott.

Üdvözletem:Rezső

9 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2009-07-27 13:23:43  Előzmény:Muczán Gábor: 58749

Nagyon szépen köszönöm viszek pendrive-ot!
És jó sok képet az ORR-ról.


Üdv.:Rezső

8 Muczán Gábor 2009-07-27 12:39:14  Előzmény:Bálint Rezsõ ( T®abiorr): 58748

Szia!

Lent lesz a kivetítő, és este a nagy sátorban vásznon is megtekintheti mindenki az orrról készült képeidet. Hozzál CD-t, vagy pen-t, és a teknyikusnak (Flucky) odaadhatod a képeket amiket csináltál róla.

MG

7 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2009-07-26 16:26:04

Kedves Gábor!
Én 1000 százalékra biztosíthatom önnek hogy lent lesz a kicsi ORR.
Csak nem tudom hogy lehet majd bemutatni a nagyközönségnek!:confused:
1:43-as méretarány.
Igazából egy 601-eset kettévágtam. És ez a kicsi ORR Trabi is tud úgy forogni mint az igazi. A vezetéséhez csupán a mutató újjamra van szükség.:)
Eddig csak Laca, Prokee, Ön, Darti, és pár Trabantos látta.
Nagyon szépen köszönöm! Örülök hogy tetszik!:)


Üdvözlettel:Rezső(TrabiORR)

6 Muczán Gábor 2009-07-26 12:39:46  Előzmény:Őry Gábor: 58745

orygabor!

A főoldalon nyári rendezvények meghívójában olvashatsz az Akaliban tartandó találkozónk "programjáról".
A legfőbb programunk ezen a rendezvényen az együttlét!!
Egy kis kirándulás, bográcsozás meg filmvetítés is lesz persze.

MG

5 Muczán Gábor 2009-07-26 12:34:17  Előzmény:Bálint Rezsõ ( T®abiorr): 58744

trabiORR!

Szervusz!

Nagyon aranyos ötlet volt az Orrot megcsinálni kicsiben!
Ez már egy biztos befutó különdíj!!!!
Várunk Alsóörsön.

Az hogy az 1:1-es orr lent lesz-e idén azt nem tudom sajna. Mert eddig én juttattam le mindig, de idéntől ezt már klubtagoktól várom el! Viszont még egy klubtag sem jelentkezett hogy megszervezze a járgány szereplését.

Nem baj, ha jössz, legalább a kicsinyített verzió lent lesz...


MG

4 Őry Gábor 2009-07-26 07:15:34  Előzmény:Muczán Gábor: 58743

Az akali taliról nem tudsz véletlenül valami részletes programot?

3 Bálint Rezsõ ( T®abiorr) 2009-07-25 18:57:59

Csókolom!
Ha szabad bemutatkoznék!
Én Bálint Rezső vagyok 13 éves és annyira tetszett nekem az Ön ORR Trabantja hogy megcsináltam Apukámmal kicsibe.
Itt a képem is az.
Az adatlapomnál ott található az iwiw adatlapom ott sokkal több kép található a kis ORR Trabiról.
Megpróbálok ott lenni az Alsóörsi találkozón.
2008. Decemberében tévedtem ide az oldalra.:D
előtte Cix688 videóit nézegettem:)


Üdvözletem.:Rezső

2 Muczán Gábor 2009-07-23 17:53:19  Előzmény:Fodor Zoltán: 58742

Szia!

Idén csak csütörtökön 10 órától lesz lent a kapuscsapat.

Sajnos kapacitáshiány miatt, no meg családommal mi is nyaralunk, nem tudom megoldani hogy legyen kapuügyelet vasárnap estétől csütörtök 10 óráig.

MG

1 Fodor Zoltán 2009-07-23 14:25:06

Szia Gábor!
Érdeklődnék ,hogy aki lemegy Akaliba az vasárnap átpakolhat Alsóörsre?
Köszi.