Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Trabis Kocsma

Bármi idefér, ami a többi topicba nem. Fontos, hogy a topic nevét véresen komolyan kell venni - tehát a Kocsmaasztal mellett megszokott zsivaj itt is feltűnik, néha bizony követhetetlenné téve a csevegést.

Lezárt topik

Ez a topik már nem aktív, ezért nincs lehetőség további hozzászólásokra.

2044 Urgyán Imre 2023-05-22 08:40:11  Előzmény:Urgyán Imre: 24812

És akkor ez sem maradhat ki...



[url=https://squito-web.com/wrz/Littlepig.mp3]The malaces and the wolf[/url]

2043 Urgyán Imre 2023-05-22 08:40:11

Nos és igen... Itt is van



[url=https://squito-web.com/wrz/Littlered.mp3]Little Red és the farkas:[/url]

2042 Urgyán Imre 2008-02-24 20:27:37  Előzmény:jocking .: 24809

Én ezt egyszer valahol mp3-ban hallgattam meg... Nagyon durva...

2041 jocking . 2008-02-24 20:18:30

Egy focista naplója a 2012-es ukrán-lengyel rendezésű UEFA labdarúgó Európa Bajnokságon:

1. nap
Ma megérkeztünk az ukrán határra, ahol a csapatbuszunkat csapattraktorra kellett cserélnünk, mivel az utak nem voltak megfelelő állapotban. Sajnos a sok eső miatt így is akadt gondunk, ezért csapatépítés gyanánt kiástuk a traktort a sárból.

2. nap
Megérkeztünk a szállás maradványaihoz. Itt csapat- és szállásépítő edzést tartottunk, amivel az egész nap eltelt. Még el sem kezdődött az EB, de már kimerült vagyok, de sebaj, holnap megnézzük a stadiont, majd lesz időm pihenni.

3. nap
Ma megnéztük a stadiont, és 1,5 óra keresés után mind a két kaput sikerült megtalálni. Azok a szemét verebek megették a fűmagot, úgyhogy a csapat vállalta, hogy egy 11-esért cserébe, amit majd az első meccsen kap, zöldre festi a talajt.
Délután megismerkedtünk a helyi kulturális szokásokkal (kocsmáztunk), majd erőnlétünk megtartása érdekében futottunk a tüntetők elől.

4. nap
Az előző napi futóedzésen nem volt mindenki elég gyors, ezért páran közülünk könnyebb-súlyosabb sérüléseket szenvedtek. Szerencsére ezek a kedves ukrán házigazdák kiküldtek egy szanitécet, aki pillanatok alatt rendberakta a csapatot. Egyik játékosunknak levágta a bal lábát, ami mondjuk nem akkora baj, úgyis kettő volt neki. Viszont azóta itt lábatlankodik folyton.

5. nap
Ma, hogy hozzászokjunk a helyi klímához, barátságtalan mérkőzést játszottunk az ukrán keménymaggal. Majdnem lőttem egy gólt, de a kapus rám fogott egy Kalasnyikov-ot ezért meggondoltam magam.

6. nap
Végre elérkezett az első meccs. Előtte a szokásos eligazításon a sportcipőinket, hogy a talajviszonyokhoz alkalmazkodjunk, gumicsizmára cseréltük. Kicsit zavaró még, hogy minden rúgás után lerepül a lábamról, de nekem legalább van lábam.
Este lejátszottuk a mérkőzést. Az eredményről még tárgyalnak a szakemberek, mivel eredményjelző nem volt, és a kaput is mindig máshova rakták. Remélem nyertünk.
Amikor hazaértünk, eloltottuk a dühös szurkolók által felgyújtott szállást. Az előző 5 nap eseményei után már nem lepődtünk meg ezen.

7. nap
Hogy kipihenjük az előző nap fáradalmait, ma elmentünk egy bemutatóra amit az ukrán hadsereg tartott nekünk. Nagyon érdekes volt látni, hogy milyen hatással van egy focistára, ha hozzávágnak egy gránátot. A bemutató után vetélkedőt rendeztek a helyiek, aminek a lényege az volt, hogy mi cikk-cakkban futottunk, ők meg lőttek ránk.

8. nap
Úgy gondoltuk, megháláljuk azt a sok vendégszeretetet, amit eddig kaptunk, ezért megpróbáltuk felkutatni az elűzött kormányt. Nem találtuk meg, de tettünk egy kitérőt Lengyelországba, ahol polka-bemutatót tekintettünk meg a helyi "szórakozónegyedben".

9. nap
Másnap mindenki jelentkezett a helyi orvosnál nemi betegség gyanújával biztos ami biztos alapon. Délután, miután az egész csapat eredménye mind AIDS, szifilisz, és egyéb nemi betegségek, mint IQ terén negatív lett, visszavágót játszottunk a helyi keménymaggal. Majdnem nyertünk, mert már mi is szereztünk egy puskát.

10. nap
Ma volt alkalmunk megismerkedni egy hagyományos ukrán családdal. Kicsit hasonlít az olaszhoz, itt is a keresztapa a család feje, és itt is van egy csomó "Don" nevű ember.
Este a keresztapát megválasztottuk rendőrfőkapitánynak, mert az sincs most.

11. nap
Elérkeztünk a második meccshez. Az első mérkőzésből tanulva most egészen más volt az eligazítás. Kaptunk fegyvereket, és részt vettünk egy alapfokú tankvezetői tanfolyamon is.
Hát így már azért egészen más volt játszani! Majdnem nyertünk, és a csatárunkat választottak a mérkőzés legjobbjának. Szerintem teljesen megérdemelten, hiszen lőtt 1 gólt, 2 védőt, és legalább 4 verebet. Ezenfelül volt 1 kapufája is, de azt ellopták tőle.

12. nap
Ma végső nyugalomra helyeztük azokat a csapattársainkat, akik valamilyen okból kifolyólag nem élték túl az elmúlt 11 napot. Délután a hátországba telefonált az edző és utánpótlást kért.
Mivel az előző meccsen az edző nem volt elégedett a kapu védelmével, ezért ma a tizenhatos környékére körben a kapu körül vizesárkot ástunk, és tettünk bele pár aligátort is. Nah, így próbáljanak gólt lőni. Egy baj van: mi a körön belül maradtunk, és még nem tudom hogy fogunk kijutni.

13. nap
Ez a nap az érdeklődés hiánya miatt elmaradt.

14. nap
Az aligátorok megfagytak a hidegben, úgyhogy ma ki tudtunk mászni a vizesárokból.
Este jótékonysági labda- és ellenfélrúgó mérkőzést játszottunk, a rendezőkért, mivel elfogytak a labdák, és szükség volt a pénzre, hogy újat vegyenek.

15. nap
Ez az Eb utolsó napja. Nem játszottunk, csak két mérkőzést, mert a többin az ukránok játszottak a lengyelekkel. A döntőben is ez a két csapat szerepelt, végül az ukránok nyertek 11-esekkel 4-4-re.
Összeségében véve ez életem egyik legnagyobb élménye volt, és nagyon remélem hogy a csapat kijut majd a 2014-es iraki világbajnokságra is.

2040 jocking . 2008-02-24 20:15:57

Little Red és the Farkas

Once was or wasn"t, ki knows, egy big-big erdo, where egy Little Red, egy granny and egy Wolf lived. Grannynek volt appendicitis and Little Red gondolta, that meg keek visit her. So-so Little Red took a koshaar, and tett bele bread etc., and elinduled to granny"s house. In utkoz Little Red talalkozed with the wolf.
- Where are you going, beautiful Little Red? - he asked.
- To Granny. - valaszoled she.
Wolf"s djomor started korogni for granny and Little Red.
Te, Little Red, szedjel Grannynek these ibolyat and these hovirag, az osszesen husz flowers, she biztosan will be happy - he said es with fenysebesseg went away to granny"s house. He tought:
" I will hamm granny first and wait for Little Red in her bungalow and eat her too."
So-so nadjeszu Wolf quickly elshisted to granny and his eye kopoged az ehsegtol. Aztan Wolf kopoged on the door. Egy hang asked:
- Who is that?
- It"s me Little Red - feleled Wolf in Little Red"s hang.
Benn deathka roppaned and granny came to open the door. Meg shem kerdezhette, "Me one?" Wolf mar ate her in egesz. Now, he thought:
„I will oltozni, mint granny and wait for Little Red.”
But he elszunjokaled in the bed. Little Red arrived not much kesobb and heared awful things from the house. About ilyeneket:
- Krrrr....phsszs...grrrr.hrrrr...
Little Red gondoled that granny very-very beteg lehet, she kopoged on the door. Now the wolf felebreded.
- Free - said egy rekedt hang bentrol, Little Red beleped.
When she looked at granny, very frightened lett.
- Oh my God, granny, you look awful.
- Yes, I am very ill, you know my dear, because I am very old, my dear.
- De granny, why do you have so big eyes?
- I see you better now, my dear!
- And granny, miert van neked balck hand?
- Because I was dogloding under day.
- And granny, why do you have olyan big szaj, mint Becs"s Big Gate?
- Hogy konnyebben kapjalak in! - said the Wolf and ate Little Red too.
But his hash started going because he zabaled too much. His djomor was telegram: majd mazsa weighed. Mivel itt very-very fajed, Wolf kezdett S.O.S signal singing. The vadasz of the erdo heard it and shieted to help. He beronted into the
house and saw the wolf fetreng. The vadasz took a good elesh kes and folvaged the hash of the wolf. And there were Little Red and granny again! They megoleled egymast, then helped the vadasz kovek varrni into the hash of the Wolf.
Once, when the wolf went to the patak to drink, he csuszed into it and szegeny bele is doglett.

2039  Sheriff 2023-05-22 08:40:11

2038 jocking . 2008-02-24 20:05:52  Előzmény:Tóth Máté: 24806

Egyszer a románok nagy ásatásba kezdtek, hogy hátha találnak valamit, ami igazolja, hogy ők már a római-korban is ott voltak. A szorgos munka meghozta gyümölcsét, találtak egy régi nagy kőtáblát a következő felírattal "Ave Cezar Vavan" Megörülnek, hiszen kezükben a bizonyíték, már nem érheti szó a ház elejét, csak a "vavan" szót nem értik, de a többi egyértelműen igazolja, hogy római-kori. De a hiányzó részt majd a tudósok kitalálják, addigis a Bukaresti Nemzeti Múzeumban a helye.
Jöttek is a látogatók, ám egyszercsak a sokaság arra figyel fel, hogy egy székely paraszt iszonyatosan röhög. Oda is súgja neki a múzeumőr:
- No, te székely! Ne nevess ilyen hangosan, mert elvisz a Szekuritate.
De a székely csak nevet, és nem bírja abbahagyni. Be is viszik kihallgatásra és kérdezik, min nevet ennyire.
-Hát, csak azon, - mondja a székely - hogy nem az van oda írva "Ave Cezar Vavan", hanem az, hogy "A Véce Zárva Van"

2037 Tóth Máté 2008-02-24 19:54:22  Előzmény:Urgyán Imre: 24805


Szekéren utazik a székely meg a fia. Mennek, mennek, mire elhúz mellettük egy fej nélküli motoros. Így a székely:
- He.
Eltelik egy fél óra, megint csak elmegy mellettük egy motoros fej nélkül. Az öreg megint nem hagyja szó nélkül:
- He.
Mennek tovább. Kis idő múlva újabb fej nélküli motoros húz el mellettük. Erre megszólal a fiú:
- Édesapám, alighanem meg kéne igazítani azt a kaszát ott hátul!

2036 Urgyán Imre 2008-02-24 19:49:38  Előzmény:Tóth Máté: 24803

NAgyon jóóóóóóóó

2035 Urgyán Imre 2008-02-24 19:48:21  Előzmény:Tóth Máté: 24778

Nos nem lehetett egyszerű végigolvasni, így köszönet érte.

2034 Tóth Máté 2008-02-24 19:36:09  Előzmény: Sheriff: 24800

ismertem...

Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez:
- Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most
lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én
kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz
valamit, amibe lesz egy "bameg".
A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen
reggelit készít. A 6 éves lép be először és így szól:
- A büdös francba, én müzlit kérek.
Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a
fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a
lépcsőn és megkérdi a 4 évest:
- Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire?
- Hát, bazdmeg, műzlit biztos nem...

2033  Sheriff 2008-02-24 19:35:17  Előzmény:Tóth Gábor: 24799

Azt majd mindjárt a Bgt Bólint meg megírja finnül a dolgot!

Nüünöfigu bennepuki!


( hehe! Ezt most találtam ki! )
[i](Módosította sheriff 2008.02.24. 20:36-kor)[/i]

2032 Tóth Gábor 2008-02-24 19:34:40  Előzmény: Sheriff: 24800

Kifuladásik, nincs megállás


Hi-hi, ez kész

2031  Sheriff 2008-02-24 19:32:22  Előzmény:Tóth Gábor: 24799

Hehehe! Megint a szex? Mi?

Egyik nap egy új kiskakas érkezik a tyúkólba. Még aznap me....ja az összes tyúkot.
Erre a nagykakas azt mondja neki:
- Ne csináld ezt kiskakas, mert el fogsz kapni vmit és meghalsz!
Másnap a kiskakas már a kacsákat is me....ja
Erre a nagykakas:
- Kiskakas rossz vége lesz ennek, el fogsz vmit kapni és meghalsz.
A kiskakas nem foglalkozik a nagykakassal és harmadnap már a birkákat is me...ja.
Egy héttel később a kiskakas fekszik holtan a réten és a keselyűk köröznek felette.
Erre a nagykakas:
- Látod kiskakas megmondtam, hogy meg fogsz halni!
A kiskakas egy pillanatra kinyitja a szemét, majd becsukja.
A nagykakas kérdi tőle:
- Hát kiskakas te élsz???
- Kussoljál még a végén elijeszted őket!

2030 Tóth Gábor 2008-02-24 19:27:47  Előzmény: Sheriff: 24787

Hidd el a mi pöcsünk sincs máshol
[i](Módosította wartburg353w 2008.02.24. 20:32-kor)[/i]

2029 Tóth Máté 2008-02-24 19:23:10  Előzmény: Sheriff: 24796

A székely fiú hazatér régen nem látott családjához. Belép az ajtón és látja, hogy ott fekszik az anyja vérbe fagyva. Bemegy a hálószobába és látja, hogy húga szétmarcangolva fekszik az ágyon. Bemegy a nappaliba és ott ül az apja egy vágással az arcán. Megkérdezi tőle:
- Mi történt, apám?
- Bejött egy medve és széttépte anyádat és húgodat, engem csak megkapott.
- És nem fáj?
- Csak ha nevetek...

2028  Sheriff 2008-02-24 19:21:25

[b]Mindenki hülye aki nem normális![/b]
Na ezt éppen a CixLacától hallottam.

2027  Sheriff 2008-02-24 19:19:41  Előzmény:Tóth Máté: 24793

Hát kicsit picskelődösek a poénjaim.
De aki nem sértődős az tud rajta nevetni.

Ha most lefejelem a Holdat 2 dolog fog történni:

- vagy kurva magasra ugrok
- vagy baromira beverem a fejemet

2026 jocking . 2008-02-24 19:17:57  Előzmény: Sheriff: 24794

És akkor majd találgathatsz, mert látomásból nem ismernek sokan...

2025  Sheriff 2008-02-24 19:14:21  Előzmény:jocking .: 24792

Nem lehetne nyakon vágást?

Remélem hamarosan találkozunk.

Én már látom a találkozon milyen transparensek lesznek:

" Éjlen a Trabant ! "

" Hol a Jocking? "

2024 Tóth Máté 2008-02-24 19:12:36  Előzmény: Sheriff: 24791

Megakarlak menteni De csak mert szeretem a poénjaidat

2023 jocking . 2008-02-24 19:11:44  Előzmény: Sheriff: 24789

Te inkább gyakorold a tésztavágást...

2022  Sheriff 2008-02-24 19:10:52  Előzmény:Tóth Máté: 24790

Jaj! Éppen öngyilkos szándékom van azt most bohóckodni akarsz?

Azt se tudom miért vagyok letargiás?

Szerintem, félek a Prokee mutterjától! Biztos kell menni cérna metéltet szaggatni Vámosgyörkre wazze!

2021 Tóth Máté 2008-02-24 19:07:46

Írjátok be a keresőbe "find Chuck Norris", kattints a Jó napom van gombra és meglátjátok hogy miért...aki érti kicsit az angolt, tudni fogja

2020  Sheriff 2008-02-24 19:07:16  Előzmény:Támba Csaba: 24788

Állítsátok meg a Földet! ki akarok szállni!
Szintén Graffiti.


Megverjük a Jockinget?
Lassan ez is graffiti lesz!

2019 Támba Csaba 2008-02-24 19:05:33  Előzmény: Sheriff: 24787

"Szép időnk van. Menjünk öljünk egyet!"
/Graffitti/

2018  Sheriff 2008-02-24 18:59:45  Előzmény:Tóth Gábor: 24786

" Azon a helyen ülsz ahova születtél "

Talán azért szeretném sokszor mások és az én életemet megkönnyíteni vidámsággal...

Mert nekem a pöcsöm ki van ezzel a világgal!

2017 Tóth Gábor 2008-02-24 17:10:03  Előzmény: Sheriff: 24784

Dehogy is, nem vagyok irigy
Azon a helyen ülsz ahova születtél

2016 Prokop Gábor 2008-02-24 17:09:03  Előzmény: Sheriff: 24777

Ja, Anyukám nagy cérnametélt-guru volt, és gyermekmunkával kereste a millióit

2015  Sheriff 2008-02-24 17:06:35  Előzmény:Tóth Gábor: 24783

Na most megnyugodtam. Azt hittem, hogy pályázol a helyemre.

2014 Tóth Gábor 2008-02-24 17:04:42  Előzmény: Sheriff: 24781

Nem próbálom ki mert tudom, hogy leváltanálak

2013  Sheriff 2023-05-22 08:40:11  Előzmény:Huszta Tibor: 24758

Hehe!

Meg ha bejön a Jenki is akkor örüljön!

2012  Sheriff 2008-02-24 16:24:47  Előzmény:Tóth Gábor: 24780

Te olyan jó mindig ügyeletes hülyének lenni! Próbáld ki!

2011 Tóth Gábor 2008-02-24 16:14:46  Előzmény: Sheriff: 24777

Azt észre vettem

Newm ismerem, volt gyerek korod?
Én ugy vettem észre még most is gyerek vagy

2010 Tóth Máté 2008-02-24 16:14:43  Előzmény:Urgyán Imre: 24768

Bocs fiúk, 2x ment
[i](Módosította Squeky 2008.02.24. 17:15-kor)[/i]

2009 Tóth Máté 2008-02-24 16:14:28  Előzmény:Urgyán Imre: 24768

Huu...Végigolvastam az egészet és hát elismerésem, hogy ezt mind megcsináltad.

2008  Sheriff 2008-02-24 15:54:52  Előzmény:Tóth Gábor: 24775

Fosok a Piroska nénitől, mint az izzó vastól!!!!!

Te nem ismered a Prokee anyukáját! Nekem megkeserítette a gyerekkoromat!

2007 Támba Csaba 2008-02-24 14:32:37  Előzmény:Urgyán Imre: 24761

Korrekt kis oldal

Belegondoltam, hogy ha egyszer kész lesz a paripám és ilyen részletességgel leírom a dolgot...hááát...

2006 Tóth Gábor 2008-02-24 14:27:54  Előzmény: Sheriff: 24774

Hön szeretett trabis kocsmánkban szerintem ez egyértelmű

Még nem hívtak tésztát vágni?

2005  Sheriff 2008-02-24 14:25:42  Előzmény:Tóth Gábor: 24773

Melyik kocsmában? Oda megyek!

2004 Tóth Gábor 2008-02-24 14:21:10

Hy nép!

Végre feljutottam ide is

Ma sikerült kiküszöbölnöm a hibát a kocsin, kiderült nem az Ac-m a ludas, hanem a leőmlöm kezdet távolodni a mocitól

Meghúztam a csavarokat és most jobb mint volt, vagy mi

A lényeg erre inni kell!
Én állom a kört

2003  Sheriff 2023-05-22 08:40:11




2002 Katona Zoltán 2008-02-24 13:53:37  Előzmény:Urgyán Imre: 24769

Uhhh...

végigolvastam! Szószátyár vagy

Jó az oldal kifejezetten a képek megjelenése tetszik...

2001 jocking . 2008-02-24 13:22:29  Előzmény:Urgyán Imre: 24769

Ez így utólag már nekem is feltűnt... Most járok a fényezésnél.

2000 Urgyán Imre 2008-02-24 12:59:37  Előzmény:Urgyán Imre: 24768

Ami előtte van az csak egy kis apróság

1999 Urgyán Imre 2008-02-24 12:59:20  Előzmény:jocking .: 24766

Pedig ott van ugye a lényeg, a váltott menűsorban

1998 jocking . 2008-02-24 12:43:12  Előzmény:jocking .: 24766

Hát így mindjárt más, vedd úgy, hogy nem szóltam. Így már tökéletes (legalábbis szerintem)

1997 jocking . 2008-02-24 12:42:21  Előzmény:Urgyán Imre: 24763

"Vagy te úgy gondolod, hogy érdemes lenne róluk is írni egy 2-3 oldalas kis történetet?"

Végülis miért ne?
(Melleseleg jó hogy mondtad, először észre se vettem, hogy váltott a menüsor... )

1996 Urgyán Imre 2008-02-24 12:24:32  Előzmény:Grósz Bálint: 24764

Köszönöm szépen. Én egy hete nem látok ki a fejemből, mert ezt csináltam. Programozni meg ugye eddig nem tudtam

1995 Grósz Bálint 2008-02-24 12:07:08  Előzmény:Urgyán Imre: 24761

szia!
nekem nagyon tetszik!
még nem sikerült tüzetesen átnézni, de végigszaladtam (főkent a képeken) és nagyon tetszik! Gratunálok! mind2-höz! Az oldal is nagyon jó, dehát a Trabi...
GRAT! GRAT! GRAT!