Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


MEGHÍVÓ

Kedves Klubtagjaink!

Ezúton szeretnénk benneteket meghívni Egyesületünk, A Trabant-Wartburg Klub Őszi Találkozójára, illetve 4. Szakmai Napjára.

A Klub rendezvényszervező csapatának döntése alapján idén is összekötjük a Té-Men Kft. nyílt napjával. Egyszerű bemutatót tartunk Trabant, Wartburg és Barkas kipufogógyártás folyamatáról, az általunk végzett járműrestaurálásokról. 

Időpont: 2019 október 19. szombat, 13 órától 17 óráig.

Helyszín: 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 6/1. Té-Men Kft. és a Szerx-3 Kft. –ajtó-ablak- telephelye. Navigációba, Waze-ba a Nagytarcsai út 4-et írjatok. Az a közvetlen szomszéd, a Hegedűs Autójavító címe. A többi 6-os számok más telephelyek bejáratai. Figyeljétek a SzerX3Kft. ajtó-ablak álló reklámoszlopát. Ez még nincs a Maps képen. 

Ide kattints!

A rendezvény FB esemény oldala!

A nap menete a következő lesz: gyülekezés 13 órától az üzem udvarán.

14 órától bemutatjuk a kipufogó gyártás folyamatát, a különböző nyomóformákat, présgépeket. Klubtagjaink a helyszínen 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Té-Men Kft. termékeit, illetve egyéb Trabant, Wartburg alkatrészeket.

Kis rágcsálnivalóról, innivalóról korlátozott mértékben gondoskodunk. Ha valaki komolyabban megéhezik, a legközelebbi Auchan áruházat mintegy 5 kilométerre találja.

Tagjaink a találkozón csereberélhetnek, árusíthatják megunt, nem kereskedelmi mennyiségű alkatrészeiket a zárt magánterületünkön.

Üdvözlettel,

a Trabant-Wartburg Klub rendezvényes csoportja