Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Bajáki Péter 2017-01-14

TWK Velencei tavi jégtükör-séta

Kedves Klubtagjaink,

Ezúton szeretnénk meghívni benneteket most szombatra (2017.01.14.) egy Velence tavi jégtükör-sétára, illetve a kirándulás után, egy késő délutáni fényképes élménybeszámolóra Muczánék kubai autós fotótúrájáról, Törökbálintra.

A túra: gyülekező Törökbálinton a Kisfaludy u. 61. előtt 10.00-10.20 között azoknak, akiknek van Pest megyei autópálya matricájuk. Innen kb 10.30-kor elindulunk együtt az M7-es autópályán Martonvásárig, ameddig a megyei matrica érvényes, és onnan országúton közelítjük meg a célpontot: Pákozdon a Szúnyog-szigeti Halászcsárda parkolóját. (GPS: 47.210808, 18.577315)
Akinek nincs semmilyen matricája, vagy egyéb módon, illetve máshonnan jönne, azt itt várjuk kb. 11.15-11.30 között. 
Innen teszünk egy másfél órás csúszkálós kirándulást a tó jegpáncélján, amely az évtizedes hidegrekord miatt már most jó vastag, a hét végéig még tovább növekszik. A séta után, aki szeretne részt venni a délutáni vetítésen, visszaautózik velünk Törökbálintra. A vetítés kezdetét pontosan nem tudjuk megsaccolni, függ a sétáról való visszaérkezés időpontjától. /A vetítéshez pizzát, innivalót rendelünk./ 

A túra nem kifejezetten veteránautós rendezvény, hanem csak egy közös séta a klubtagok részvételével. Azaz mindegy milyen autóval jössz, a lényeg, hogy együtt legyen a társaság - az időjárás úgysem kedvez egy hobbiautónak. :) A túra kezdetén, Törökbálinton, lehetőségetek lesz egyeztetni egymással, és átülni másik gépjárműbe, kertben hagyva az „üres kocsit”. Öltözzetek rétegesen, túlélő készlet (szendvics, meleg tea) legyen nálatok.

Szeretettel várunk benneteket.

Muczán Gábor

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1385070044919666/