Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Újdonságok

Prokop Gábor [prokee]
2004-10-16 16:23:45
Kis összefoglaló az elmúlt napok újdonságaiból.

- Programajánló
- Teszt
- Galériák
- Szerkesztői jelszavakProgramajánló

Már élesben működik a Programajánló. A tavalyi év időpont-ütközései miatt igény volt egy olyan általános éves rendezvénynaptárra, amelyben ki-ki maga regisztrálhajta a rendezvényeit, hát megszületett. Az adminisztrációhoz tőlem lehet személyes üzenetben, vagy e-mailban jelszót kérni.

Teszt

Elég sokan próbálgatják már. Egyelőre 50 kérdés, azaz szintenként 5 található benne, de folyamatosan fogom bővíteni. A pontszámok kopnak, tehát az idő múltával csökkennek a toplistában látható eredmények. Ez azért van, hogy ne üljetek a babérjaitokon ))) Szívesen látnék Wartburgos kérdéseket is, ha valaki vállalkozik arra, hogy összeírja őket.

Galériák

Két, teljesen különálló galéria létezik.

Az egyik, Galéria néven a "publikus" album. Itt a megfelelő kategóriákba minden regisztrált felhasználó tölthet fel képeket, természetesen a szabályok betartásával (ezeket a feltöltés előtt olvashatod el). Itt is felhívom mindenki figyelmét, hogy a nevükben ékezeteket, speciális karaktereket, nagybetűket tartalmazó file-okat azonnal és kérdés nélkül törlöm.

A másik album Találkozók képei néven érhető el. Ez "csak olvasható" módban él, tehát a képeket megnézhetitek, de ide feltölteni nincs mód. Akinek ide illő képei vannak, e-mailban küldje el nekem !

Szerkesztői jelszavak

Az eddigiektől eltérően több, különböző célra alkalmas szerkesztői jelszavak kerültek bevezetésre. Jelen pillanatban a következő szintek léteznek:

- Vendég: ez gyakorlatilag az "egységsugarú látogató". Olvashatja a lapot, de minden komolyabb lehetőségtől el van zárva.
- Regisztrált felhasználó: a lap teljes területét látogathatja, minden szolgáltatást elér. Cikket írhat, linket ajánlhat, de ezek nem jelennek meg, csak jóváhagyás után. Feltölthet a Galériába is.
- Lapszerkesztő: jóváhagyjatja a beküldött cikkeket, linkeket, letöltéseket adhat hozzá. Új témát nyithat (egyeztetés után!!!), szerkesztheti a cikkeket (lehetőleg a sajátjait!!!), illetve különösen indokolt esetben hírlevelet is küldhet a lap regisztráltjainak.
- Lapadminisztrátor: Gyakorlatilag mindenhez joga van, kivéve a regisztrációs jelszavak, a teszt válaszainak olvasását. Jelen pillanatban ehhez csak nekem van jelszavam.
- Reklám adminisztrátor: Az eddigiektől teljesen független username/password párossal működik. Kifejezetten a lapon reklámozókat illeti meg, ennek segítségével nézhetik meg reklámjaik statisztikáját. Nem igényel regisztrált felhasználót. Nevet, jelszót tőlem kaphat.
- Program adminisztrátor: Az eddigiektől teljesen független username/password párossal működik. Kifejezetten a Programajánló adminisztrációjára alkalmas, ennek segítségével vehetik fel a szervezők saját rendezvényeik időpontját. Nem igényel regisztrált felhasználót. Nevet, jelszót tőlem kaphat.

Remélem, sikerült tiszta vizet öntenem a pohárba

- prokee -

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!