Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


A Trabant-Wartburg Klub aktuális hírlevele

Prokop Gábor [prokee]
2004-08-25 19:06:25
Kedves klubtagjaink, kedves veterán-, nosztalgia-, és hobbijármű tulajdonosok!

Ezuton értesítünk benneteket hogy a 2004 szept. 04-én a Fővárosi Autópiacra tervezett Őszi Seregszemle elnevezésű rendezvényünket az Autópiaccal megszünt szerződésünk miatt más helyszinen és időpontban tartjuk meg.
Az Autópiaccal a megnövekedő bérleti díj /belépődíj/ miatt voltunk kénytelenek szakítani. Az utóbbi időben egyre inkább a teljesen ingyenes, belépődíj nélküli, vagy jelképes - különösebben a rendezvény anyagi hátterének megteremtéséhez hozzá nem járuló mértékű- belépődíjas spontánabb jellegű találkozók kezdenek elterjedni.
Az általunk a találkozóra biztosított „háttér”-hez /megfelelő hangosítás, színpad, plakettek a díjazottaknak, megfelelő propaganda, sok-sok szervezőmunka/ támogatók híján szükséges belépődíjat szedni, de törekedni kell egy „középutas” megoldásra a szinvonal komolyabb csökkenése nélkül..
Ezért döntöttünk úgy hogy az őszi rendezvényt összekapcsoljuk egy másik jól ismert rendezvénnyel a Geiger Jenő által a Camponában rendezett veteránbörzékkel.

Tehát : A Kelet-európai járműipar Gyöngyszemeinek Őszi Seregszemléje, az elmúlt rendszer használati tárgyainak árvarése és Veteránbörze a Camponában 2004 október 09-én. Szombaton reggel 06-00 órától esőtől védett helyen a középső szinten.

Programok: börze 6-órától, árverés kb 10-órától, leg-ek díjazása 13-óráig, azt követően felvonulás a 70-es út melletti szoborparkba majd közös fényképezkedés után búcsú egymástól.

A nagy Tavaszi Seregszemlét jövőre már május elsején fogjuk megtartani.

Belépődijak: 1 autó és utasai részére 500 ft., árusítás: 1 autónyi helyen + 500ft, utánfutóval érkezőknek +1000ft. Gyalogosan érkezőknek: 100 ft./fő Az egyéb kocsival érkező látogatóknak ingyenes parkolási lehetőség. Büfé is lesz.

Mivel a találkozón nem lesz idő megtatani a Trabant-Wartburg Klub őszi találkozóját azért azt egy másik -lehetőleg októberi- időpontban fogjuk lebonyolítani. /tervezett időpont okt. 10, vasárnap. Most tárgyalunk a Budai Skálával/
De jelenleg semmi sem biztos. Meghívót szeptember végéig küldünk, addig türelmeteket kérjük.
Természetesen minden egyéb márka mellett az érdekelt Trabantosokat és Wartburgosokat is várjuk az őszi Seregszemlére. Kérjük hogy a megváltozott időpontról és helyszinről minden ebben érdekelt ismerősötöket tájékoztassátok.

Felhívások: Klubunk keres Gaz, Uaz vagy egyéb kelet-európai gyártmányú terepjárókat esetenkénti vidéki túristaszállításokra, /üzembiztos, műszaki vizsgás gk-k/ napi díjazással,+ üzemanyagtérítéssel. Legközelebbi munka várhatóan okt. 09-én. szombaton, Budepest-Tapolca között, nem terepen csak sima úton.
Ugyanerre a munkára keresünk kb. 15 Trabantos kollégát is.
Trabantosok jelentkezését várjuk egy nov. 25-i /csütörtök délelőtt/ külföldiknek szervezett budapesti 2 órás városnézésre. /25 Trabival!!!!/ A munkadíjakat az aktuális feladatra jelentkezőkkel személyesen közöljük.

Figyelem! Klubunknál köthető veteránjárműbiztosításoknál a következő előnyös változások történtek: nem kötelező a MAVAMSZ tagság,
25 évesnél fiatalabb de ritka ill. különleges, egyedi nosztalgia ill.szezonálisan használt hobbijárművekrejárművekre is köthető egyéni elbírálás után kedvezményes kötelező biztosítás.

Szolgáltatásunkat kibővítettük normál kötelező ill. mindenféle egyéb biztosítások kötésére is.
Meglévő normál biztosítások kedvezményesre átkötése évfordulóra lehetséges november hónapban ./az eddigi biztosítás lemondását intézzük/, Normál-, veterán-, nosztalgiajármű vásárlása, ill. a „takarékos” üzembentartói szerződés kötése esetén bármikor azonnal köthető kötelező biztosítás.
A fent említett szerződések megkötéséhez is szívesen segítséget nyújtunk.
Kérjük hogy aki nálunk biztosított járművet ad el az küldje el hozzánk az adásvételi szerződést az esetleges díjvisszautalás és a lemondás ügyintézése miatt, továbbá kérjük hogy az új tulajdonost irányítsa hozzánk a kedvezményes biztosítás átviteléhez. Köszönjük.

A Klub vebmestere –prokee- beüzemelte az új honlapunkat., mely számtaln fórumot, általatok is szerkeszthető színes cikkeket , híreket, rendezvénynaptárat , aktuális hírlevelünket stb. tartalmaz. Kérjük látogassátok meg: https://prokee.trabant.hu

Üdvözlettel:
Muczán Gábor klubelnök

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!

2 (Törölt felhasználó) 2004-08-27 11:00:35

Nek ez naon jó hír, mert nagyobb a valószínűsége hogy meglesz a jogsim, és nem gyalog kell felmennem!!
Kúp

1 Vendég 2004-09-02 12:56:18