Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK !

Prokop Gábor [prokee]
2004-08-07 21:17:30

Mi ez itt ?


Ez itt a Trabant Wartburg Klub hivatalos honlapja. Emellett tartalmazza az én (- prokee -) honlapom cikkeit, illetve az egykori Antik Autó-Motor cikkkek honlap teljes anyagát, valamint természetesen folyamatosan bővül újabb anyagokkal.

Miért jó, ha regisztrálom magam ?

Többszörösen is hasznos lehet. Ha regisztrálva vagy, hozzáférhetsz a letöltésekhez, az IRC-hez, sőt, a regisztrációval megteszed az első lépést ahhoz, hogy publikálhass az oldalon.

Hogyan használjam az IRC-klienst ?

Egyszerű. Kattints rá, és kész. Ha a böngésződ támogatja, pillanatokon belül az IRC-en találod magad, a #trabiklub szobában, ahol a lista és a fórum tagjai szoktak tartózkodni.
Fontos, hogy a kliens mindig a lapon regisztrált neveddel próbál belépni. Ha erre hibaüzenetet kapsz (foglalt, vagy ékezetes név), lépj ki, majd a config gombbal írd át a neved. Ezután visszacsatakozhatsz.

Szeretnék publikálni a lapon. Mit tegyek ?
Először is, mint említettem, regisztrálj. Enélkül sajnos nem megy. Ezután keress meg a Fórumban, az erre rendszeresített topicban. Vesd fel a témaötletet, ha megtetszik, megkapod a szerkesztői jelszót.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!

6 Körösladány Lászlóné 2019-05-28 21:56:50

Segítséget kérek: miért nem tudok képet feltölteni a hirdetésemhez?

5 vékony sándor 2017-08-20 09:09:32

Üdvözlet mindenkinek! Valaki tudna segiteni gyujtáskapcsoló javításában vagy használható tippel szolgálni..
Gyuntáskapcsoló betét esett szét egyszerüen nem bírom összerakni, hogy helyesen működjön (vagy nem lehet be indítani vagy nem tudom le állítani)
előre is köszönöm a segitséget.

4 Rákoczi Ferenc 2017-05-08 10:39:01

Sziasztok! Trabant 1.1 fékdobhoz olyan keréktőcsavart kaptam ami "Trabant/Wartburg keréktőcsavar, hosszú" néven fut. Valóban nincs méretbeli különbség, bátran beleüthetem? Csak mert első ránézésre nem tűnt kompatibilisnek.

3 Tóth József 2017-01-09 19:00:00

Heló mindenkinek,tanácsot szeretnék kérni egy trabi 1.1fékhibájával kapcsolatban.Hibajelenség:három keréknél hibátlan fékhatás ,jobb hátsónál hátsónál erőtlen gyenge.Amit idáig elkövettem ,légtelenités kb kétszer fél óra ,semmi luft a rendszerben szétkaptam a fékdobot felszabályoztattam betéteket felcsiszoltam munkahengerből dugók ki pucolás mosás vissza minden és ugyan olyan rossz. ???????hogyan tovább?Elöre is köszönöm a segítő hozzászólást.

2 Gattyán Tamás 2016-10-19 06:55:29

Üdv! egytorkú skodakarbival menne a trabant motor?

1 Gattyán Tamás 2016-09-27 08:27:36

Üdv ! szükségem lenne egy bekötési rajzra agyújtáshoz. előre is köszi G.Tomi