Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK !

Prokop Gábor [prokee]
2004-08-07 21:17:30

Mi ez itt ?


Ez itt a Trabant Wartburg Klub hivatalos honlapja. Emellett tartalmazza az én (- prokee -) honlapom cikkeit, illetve az egykori Antik Autó-Motor cikkkek honlap teljes anyagát, valamint természetesen folyamatosan bővül újabb anyagokkal.

Miért jó, ha regisztrálom magam ?

Többszörösen is hasznos lehet. Ha regisztrálva vagy, hozzáférhetsz a letöltésekhez, az IRC-hez, sőt, a regisztrációval megteszed az első lépést ahhoz, hogy publikálhass az oldalon.

Hogyan használjam az IRC-klienst ?

Egyszerű. Kattints rá, és kész. Ha a böngésződ támogatja, pillanatokon belül az IRC-en találod magad, a #trabiklub szobában, ahol a lista és a fórum tagjai szoktak tartózkodni.
Fontos, hogy a kliens mindig a lapon regisztrált neveddel próbál belépni. Ha erre hibaüzenetet kapsz (foglalt, vagy ékezetes név), lépj ki, majd a config gombbal írd át a neved. Ezután visszacsatakozhatsz.

Szeretnék publikálni a lapon. Mit tegyek ?
Először is, mint említettem, regisztrálj. Enélkül sajnos nem megy. Ezután keress meg a Fórumban, az erre rendszeresített topicban. Vesd fel a témaötletet, ha megtetszik, megkapod a szerkesztői jelszót.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!

4 Rákoczi Ferenc 2017-05-08 10:39:01

Sziasztok! Trabant 1.1 fékdobhoz olyan keréktőcsavart kaptam ami "Trabant/Wartburg keréktőcsavar, hosszú" néven fut. Valóban nincs méretbeli különbség, bátran beleüthetem? Csak mert első ránézésre nem tűnt kompatibilisnek.

3 Tóth József 2017-01-09 19:00:00

Heló mindenkinek,tanácsot szeretnék kérni egy trabi 1.1fékhibájával kapcsolatban.Hibajelenség:három keréknél hibátlan fékhatás ,jobb hátsónál hátsónál erőtlen gyenge.Amit idáig elkövettem ,légtelenités kb kétszer fél óra ,semmi luft a rendszerben szétkaptam a fékdobot felszabályoztattam betéteket felcsiszoltam munkahengerből dugók ki pucolás mosás vissza minden és ugyan olyan rossz. ???????hogyan tovább?Elöre is köszönöm a segítő hozzászólást.

2 Gattyán Tamás 2016-10-19 06:55:29

Üdv! egytorkú skodakarbival menne a trabant motor?

1 Gattyán Tamás 2016-09-27 08:27:36

Üdv ! szükségem lenne egy bekötési rajzra agyújtáshoz. előre is köszi G.Tomi