Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Akutális hírlevél - öszi találkozó idpoontja

Muczán Gábor [TWK001]
2012-12-03 11:35:08
Kedves Klubtagjaink!

Késve, bár de megoldódott a szokásos Őszi találkozónk helyszín kérdése. A Premier Outlets, nemcsak a tavaszi találkozónk, hanem ezúttal az őszi rendezvényünk számára is felajánlotta parkolóját. A 17 éve megszokott októberi időpont helyett decemberben megrendezésre kerülő rendezvény neve ezúttal inkább Téli Találkozó?. Ígérjük, hogy jövőre visszatereljük rendezvényszerkezetünket a szokásos mederbe, és a meteorológiai Ősz időszakára hirdetjük meg majd e találkozónkat.


Ezúton szeretnénk benneteket meghívni Egyesületünk 2012 évi Őszi /téli/ Találkozójára.
Időpontja: 2012. december 0 8. szombat. Gyülekező 09. 00 órától, megnyitó 10. 00 kor
A találkozó helyszíne: a Premier Outlets Center külső, a 100-as út feletti parkolója. /ahol a Tavaszi Találkozónk, illetve az áprilisi OT-Sokadalom nevű rendezvényt tartottuk/
Megközelítés: Biatorbágy, Budaörsi út 4., M1-16 km Budapark kijárat.
Ez még a "nem fizetős" autópálya szakaszon közelíthető meg. Térképet találtok a www.premieroutlets.hu oldalon is.

A találkozó programjai: megnyitó kb. 10.00 órakor, majd kötetlen dumaparti, alkatrész csere-bere, ahogy egy ilyen szezonvégi parkolós találkozón az lenni szokott:-) Leg értékeléssel, műsorvezetéssel nem fogjuk zavarni a csevegni kívánó résztvevőket, a lényeg, hogy pár órára megmutathatjuk egymásnak járműveinket, kötetlenül beszélgethetünk.
Megunt, nem kereskedési célzattal beszerzett alkatrészek csereberéje csomagtartóból (géptetőn/csomitetőn) a résztvevők számára ingyenes lehetőség.



A 2012-évi további programunk:
- Szilveszteri felvonulás /Gyülekezés helye és útvonala a szokásos/ Találkozunk december 31-én a Közlekedési Múzeum előtti úton.

Muczán Gábor
Elnök

Kuczik Csilla
Irodavezető

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!