Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Nyári találkozók

Muczán Gábor [TWK001]
2012-06-17 21:42:18
Kedves Klubtagjaink!

Ezúton szeretnénk benneteket meghívni egyesületünk idei, következő 2 nyári rendezvényére.


Évtizedes hagyomány egyesületünknél hogy a többnapos nyári találkozónkat kétféle igény szerint, kétféle helyszínen, és időpontban tartjuk.
Márkafüggetlen, családi veterános találkozó Balatonakaliban, a Tó partján található Holiday kempingben. A rendezvényt idén augusztus 3-5. között (péntektől vasárnapig) tartjuk. Kifejezetten nyugodt, családias hangulatú találkozót szervezünk a veterános, nosztalgia-, hobbiautós tagjaink és családtagjaik részére. Esténként szokás szerint retro rajzfilm-, illetve filmvetiés kivetítőn. Kiegészítésként diavetítés a családi archívumban talált 60-70-80-as évekbeli sorozatokból kiválogatott, akkori járművekkel „díszített” utcaképekből. Szombat délelőtt Pék Tamás veterános klubtagunk szervezi a résztvevők számára a kedvelt „Megfigyelési Túraversenyt”, melyet időkorlátozás nélkül, előre megadott útvonalon, nyugodt tempóban és hangulatban teljesíthetnek a résztvevők. Beépítünk a rendezvénybe egy RETRO csere-bere börzét is. Mindenki hozza magával a cserére, eladásra kínált 60-70-80-as évekbeli holmijait!
A kemping vezetője az idei évre is felajánlotta a tavalyi, illetve a sok évvel ezelőtti csúcsszezonon kívüli árat számunkra: 2 felnőttnek, sátorral, autóval 3.400 Ft/éj, 1 felnőttnek, sátorral, autóval 2. 200 Ft/éj.
Aki házat vagy lakókocsit kíván bérelni a hétvégére, lekötheti a kemping vezetőjénél, Huszár Róbertnél. Telefon: 06-30-947-4026. Várunk minden klubtagunkat és családtagjaikat baráti, RETRO hangulatú hétvégénkre!

Következő és egyben Egyesületünk legnagyobb rendezvénye a XVII. Nagy Nyári Találkozó Alsóörsön. Helyszíne: Alsóörs, Európa Kemping, ideje: 2012. augusztus 09–12. között. A találkozó menetrendje: kapunyitás 9-én csütörtökön 10. 00-kor. Megnyitó, és legek értékelése szombaton 10 órától kb. 13 óráig. Megszokott műsorvezetőnk Kőváry Barna vezényli idén is a délelőtti programot. Nálunk ismét baráti alapon szerepel, csak a kis Vöröskeresztes adománygyűjtőjét hozza, melyet idén is szeretnénk neki megtölteni, mint tavaly. Felvonulások csütörtök, péntek este, és szombat délután. A találkozó a nyár sokak által várt csúcspontját jelenti évről évre, a jó hangulat garantált, mint minden évben eddig!

Tavaly a kemping más vendégeit és sok klubtag résztvevőnket is zavaró hangos, hajnalig tartó diszkózás miatt a kemping vezetősége azzal a feltétellel engedélyezte számunkra a rendezvény megszervezését, ha idén ezek a rendbontások nem lesznek, illetve a tavalyi rendbontók nem vesznek részt a rendezvényen.. Ezért este 11 után a hangos zenélés tilos. Külső hangszórók felállítása és üzemeltetése bármikor tilos. Ilyen berendezést a kemping területére behozni sem szabad. A járművekbe épített hangtechnika másokat zavaró használatát is kérjük mellőzni. A jelenlévő biztonsági szolgálat közvetlen kapcsolatban lesz a helyi rendőrökkel és rendbontás esetén intézkednek. Az ittas vezetést jogszerűen megakadályozhatják, és az ittas vezetőt a rendőröknek átadhatják! A kemping területén a KRESZ szabályai érvényesek!

KEMPINGDÍJ, IDEGENFORGALMAI ADÓVAL, RENDEZVÉNY RÉSZVÉTELI DÍJ (Alsóörsi Nagy Nyári Találkozó):


Kedvezményes 1fős egység (1fő, 1autó)
4 nap (3 éjszaka) 7.200 Ft
3 nap (2 éjszaka) 4.800 Ft
2 nap (1 éjszaka) 2.400 Ft

Egy egység (2fő, 1autó)
4 nap (3 éjszaka) 11.940 Ft
3 nap (2 éjszaka) 7.960 Ft
2 nap (1 éjszaka) 3.980 Ft

Egy egység + 1 fő (3 ember/autó)
4 nap (3 éjszaka) 13.240 Ft
3 nap (2 éjszaka) 9.260 Ft
2 nap (1 éjszaka) 5.280 Ft

Egy egység + 2 (4 ember/autó)
4 nap (3 éjszaka) 14.540 Ft
3 nap (2 éjszaka) 10.560 Ft
2 nap (1 éjszaka) 6.580 Ft

Egy egység + 3fő (5ember/autó)
4 nap (3 éjszaka) 15.840 Ft
3 nap (2 éjszaka) 11.860 Ft
2 nap (1 éjszaka) 7.880 Ft

Egységen felüli személy díja: 1.300 Ft/fő/éj


További "egységen kívüli" személyek esetében tagoknál 1300.-, nem tagok estében 1800,- Forintot szedünk éjszakánként! (12 éven aluli gyermekeknek klubtagoknál 600 Ft, nem klubtagoknak 900 Ft kedvezményes díjat kell fizetni).

*Autós napi látogató jegyre (1700 Ft) 1000,- kauciót szedünk (tagok esetén is!), melyet a kemping elhagyásakor, legkésőbb 19 óráig visszafizetünk. Aki a napi belépő lejártával mégis marad, annak az éjszakai díj kiegyenlítésekor a napi belépőt és a kauciót teljes egészében jóváírjuk. Nem tagoknak a helyszínen módjuk lesz belépni a klubba, 3.000 forintos évközi díj fejében.
A feltűntetett árak az idegenforgalmi adót, tartalmazzák!

*Gyalogos nappali belépő: 08:00 – 19:00 ig 700 Ft.
Nem klubtagok a kempingdíjon felül 3.000 Ft rendezvény pótdíjat fizetnek.
Autós napi látogatójegy nem klubtagoknak 2500 Ft/nap + 1000,- kaució (1 jármű + vezetője)
Üdülési csekket nem tudunk elfogadni!

Balatonakaliból Augusztus 5-én vasárnap délután szokás szerint átvonulunk Alsóörsre. Aki szintén velünk tartana, az kérjük ezt jelezze előre a klubirodában, lehetőleg augusztus 01-ig.

Találkozóink márkafüggetlenek, mivel klubunkhoz tartozik számos kelet-európai gyártmányú jármű (autó-motor-tehergépkocsi-busz) tulajdonosa, sőt, biztosítási szolgáltatásunknak köszönhetően- többezer egyéb veterán-, nosztalgia-, és hobbijárműves is. Meghívónk nekik is szól, és örömmel várjuk találkozóinkon Őket is.

Szeretettel várunk mindenkit!

Üdvözlettel a Trabant-Wartburg Klub


Magánjellegű felhívás /reklám/
A régi, ismert budai XI. kerületi, Barackfa utcai iroda helységei, és a nagy garázs ideiglenes kiadását szeretném megvalósítani. A garázs 6 gépkocsi, /két – hosszanti - sorban 3-3/ és közötte akár motorkerékpárok tárolására alkalmas. Keresek veterán-, hobbijárműves vagy bármilyen bérlőt, bérlőtársakat közös vagy akár önálló használatra. Akár csak téli tárolásra, vagy folyamatos beállásra. Mivel ez lakó-, és zöldövezetben van, szennyezéssel, zajjal járó ipari tevékenység itt nem folytatható, esetleg csak csendes műszerészmunka:-) A garázs kivonulást is biztosító őrszolgálat által telepített riasztóval és kamerákkal is fel van felszerelve. Kérésre a garázsról képeket küldök, illetve egyeztetés után a helyszínen megtekinthető.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!