Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Aktuális hírlevél - Tavaszi Találkozó, Sokadalom és OT Expo!

Muczán Gábor [TWK001]
2011-04-05 17:55:23
Kedves Klubtagjaink!

Az idei programunk elso rendezvénye a Tavaszi Találkozó. A számunkra ünnepi találkozó egy immár hagyományos helyszínen kerül megrendezésre. Az általunk képviselt retro hangulat kiválóan összeillik egy élelmiszer nagykereskedelmi cég nevével, a Retro áruház nevével, kérjük látogassatok fel az áruház honlapjára: www.retrocc.hu

Ezúton szeretnénk benneteket meghívni Egyesületünk 2011 évi Tavaszi Találkozójára.
A találkozó helyszíne: a RETRO Cash&Carry áruház parkolója, Budapest, XI. Kondorosi út 4/b (a Kondorosi út, Fehérvári út, és a Lágymányosi híd felé vezeto Szerémi út közé eso szakasza).
Idopontja: 2011. április 9. szombat. Gyülekezo 09. 00 órától, megnyitó 10. 00 kor

A Tavaszi Találkozó két (számunkra szomorú) jubileumi dátum közelébe került. 1991. április 10-én, éppen 20 éve gördült le a gyártósorról az utolsó Wartburg névre hallgató autó. Szintén abban a hónap 23. napján hagyta el az utolsó Trabant is az összeszerelo szalagot. Ezzel szinte egyszerre, bizonytalan idore véget ért két legendás autómárka pályafutása, melyeknek hazánkban mi vagyunk rajongói, gyűjtoi, képviseloi. A Tavaszi Találkozónkat, mely ennek jegyében tartjuk, méltó megemlékezéssel egybekötve, emlékezve a gyártás leállításának 20 évvel ezelotti pillanataira.
A Retro Áruház vezetoségével sikerült megállapodni egy "esonap"-ban is! Amennyiben szombaton 10. 00 órakor is "reménytelenül esne az eso", akkor vasárnap 09. 00 órai kezdettel fogjuk megtartani találkozónkat. Belépés klubtagoknak ingyenes, nem tagoknak 1000 Ft/autó.
Az áruházban csak vevo kártyával lehet vásárolni, de a cég lehetoséget biztosít minden klubtagunknak, hogy akár lakossági, akár céges vevokártyát váltson, és kedvezo áron vásárolhasson élelmiszert, illetve vegyi árut. Így egyben lesz egy "óriási büfénk" is, méghozzá a nagyobb bevásárló központokkal vetekedo áron.
A találkozó programjai: megnyitó, megemlékezés a 20 évvel ezelotti pillanatokról. Mivel a rendezvényünk a gyártás 20 évvel ezelotti leállásának pillanatairól emlékezik meg, értékelve elsosorban az akkori legeredetibb és legfiatalabb járművek lesznek.
A rendezvényen kiosztásra kerülo plakettek: A találkozó legeredetibb Trabantja; A találkozó legeredetibb Wartburgja; Retro Áruház különdíja; A klubelnök különdíja; A találkozó legszebb Egyéb járműve; A találkozó "legfiatalabb" Trabantja; A találkozó "legfiatalabb" Wartburgja.
A plakettek kiosztását követoen kötetlen beszélgetéssel, "csomagtartós-gépháztetos, nem kereskedelmi" alkatrészbörzvel, csere-berével töltjük az idot.

A következo hétvégére is tervezhettek autós programot:

Társ klubjaink a Magyarországi Bogarasok Klubja és a Mini Club Hungary az Oldtimer Expo és az Oldtimer Sokadalom keretein belül meghívtak minket a Prem1er Outlets Centerbe 2011. április 16.-án egy vetélkedokkel 1/100-as futamokkal tarkított veteránjárműves rendezvényre.
A rendezvényen való részvétel mindenki számára ingyenes!
A támogatók 300. 000 Ft értékben felajánlott ajándékait lehet óránként megnyerni a feladatok teljesítésével, ezen kívül a bogaras és minis különdíjakat is elnyerhetitek! Levelünk internetes verziójához csatoltuk a rendezvény plakátját is.

Program:
9: 00 Megnyitó, műsorvezeto Világi Péter;
10: 00 Óránkénti eredményhirdetéssel versenyek;
14: 00 Felvonulás a Sokadalom Pont irányába (Duna Part a Dráva utcánál);
15: 00 Legkésobbi érkezés a Sokadalom Ponthoz;
16: 00 Cél az Oldtimer Expo a Vasúttörténeti Parkban.

A programot oldtimer járművel teljesítok részére két fore 2800 Ft/db helyett 2300 Ft/db-os jegyáron lehet látogatni a Vasúttörténeti Parkban rendezett OT-Expo elnevezésű kiállítást (www.otexpo.hu.

További információ: www.sokadalom.hu, www.bogarasok.hu, www.miniclub.hu

A 2011-évi programtervezetünk:

- Részvétel az Oldtimer Expo 'bemelegíto rendezvényén', 2011. 04. 16. Premier Outlets Center M1-M0, Budapark
- Tavaszi, mezei 'pokrócos Piknik' /helyszíne, idopontja tervezés alatt, megfelelo idojárás függvényében/
- Családi Veterános hétvége Balatonakaliban, 2011. augusztus 5-6-7. között. (péntektol-vasárnapig)
- Nagy Nyári Találkozó Alsóörsön, 2011. augusztus 11-12-13-14 között (csütörtöktol-vasárnapig)
- oszi Találkozó Budapesten (a találkozó idopontját késobb határozzuk meg)
- Szilveszteri felvonulás /Gyülekezés helye és útvonala a szokásos/

F E L H Í V Á S!
Felkérjük a kedves klubtagjainkat, hogy adójuk 1%-ával támogassák Egyesületünket.
Adószámunk: 18073221-1-43
Köszönettel vennénk, ha minket jelölnétek meg kedvezményezettnek az adótok 1%-áról szóló nyilatkozatotokban.
Az elmúlt években is sokan gondoltatok ránk. Reméljük hogy érdekvédelmi tevékenységünkkel, egyéb "szolgáltatásainkkal"
megelégedésetekre dolgoztunk adományaitokért.

Muczán Gábor
Elnök
Kuczik Csilla
Irodavezeto

Budapest, 2011. március 28.


Felkérés: Egyesületünk májustól a jelenlegi iroda bontása miatt egy pár utcával odébb, a Németvölgyi út 74-be költözik, egy bérleménybe. A lakásban a bérbeadóval történt megegyezés értelmében nekünk kell padlószonyeget lefektetni, kérjük, hogy jelentkezzen olyan klubtagunk, aki ennek kivitelezését meg tudja oldani április hónapban. Keresünk továbbá akár térítés ellenében is a klubiroda költözéséhez 'fizikai' segítoket. Az eddigi irodának otthont adó épület bontásához kapcsolódó kiegészíto földmunkákra keresünk szintén 'eros' fizikai munkaerot térítés ellenében a kb. napi 8 óra idotartamban, kb 1 hónapos elfoglaltságra.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!