Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Ismét egy hírlevél

Muczán Gábor [TWK001]
2010-03-15 22:43:36
Kedves veterán-, nosztalgia-, és hobbiautós Társunk!

Lassan végéhez közeledik a biztosítási évforduló, ezért szeretnénk egy-két információt megosztani veletek.

- A Generali Providencia Biztosító 99 %-ban kötvényesítette azon tagjaink biztosítását, akik KGFB-jét ide kötöttük. A fennmaradó 1 % tapasztalataink szerint az a pár szerződés, melyet a biztosító a kötvényesítés előtt a BM adatbázisban kötelezően leellenőriztetett és a tulajdonos által megadott adatokhoz képest eltérést észlelt (2010. január. 1-től a biztosítók a szerződéseket csak a BM adatbázisból lekért-, és nem a tulajdonos által megadott adatok alapján kötvényesíthetik).
Kérjük, hogy azon klubtagjaink, akiknek a Generalinál kötött szerződése még nincs rendben, vagy nem kaptak díjfizetésről szóló csekket, azok haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot a Generali biztosító veteránokért felelős üzletágvezetőjével, Major Attilával. Elérhetőségei: +36 30 921 6169; attila-zoltan.major@tanacsadó.generali.hu.

- Régebbi partnerünk az Allianz Hungária Biztosító Zrt a szerződések újrakötésénél számos esetben nem tudta lekezelni az évfordulót. Nem kevés plusz munkát és ősz hajszálat adott nekünk az, hogy sok klubtagunknak nem küldtek díjkínálatot, csekket, stb. Emiatt a tagok sokszor késedelmi díjakról kaptak értesítést. Volt ahol tévesen lakossági tarifába sorolták a hobbi/veterán szerződéseket, arra hivatkozva, hogy nem adtuk le a tagsági, illetve járműigazolásokat feléjük. Az Allianz fiókok, illetve a telefonos ügyfélszolgálat esetlegesen eltérő tájékoztatása ellenére a járműigazolásokat november 15-én leadtuk (sajnos számos esetben, bele sem néztek), a korábbi évek biztosítási díjait mindenki után befizettük. Az Allianz számos esetben nem rögzítette az általunk befizetett díjakat. Emiatt sok szerződésen túlfizetés, vagy hiány van. Addig, amíg a biztosító munkatársai ezeket nem rendezik, a fiókoknál illetve az ügyfélszolgálaton csak a hiányokat és a túlfizetéseket látják és tájékoztatást is erről adnak. Panasszal éltünk a biztosító felé, hogy egyrészt minél hamarabb zárják le ezt a műveletet, másrészt addig munkatársaik ne adjanak téves, ránk nézve hitelrontásra is alkalmas tájékoztatásokat. Kérjük azon tagjainkat, akiknek az Allianznál még függőben van a biztosításuk, (nem kaptak díjértesítést, csekket, jogtalanul vettek ki fedezetlenségi, ?büntető? pótdíjat, vagy, az ügyfélszolgálatokon pótdíjjal terhelt díjat fizetettek velük) azok azonnal vegyék fel a kapcsolatot az illetékesekkel. Díjpanaszok: Jeney Viktor, viktor.akos.jeney@allianz.hu; Nagy-Bognár Krisztina termékreferens: krisztina.bognar@allianz.hu. Hibásan rögzített szerződésekkel kapcsolatos ügyintézés, adatmódosítások, továbbá ha nem küldtek csekket, semmit, stb: Cser Adrienn, adrienn.cser@allianz.hu, vagy Kissné Kurucz Klára, kissne.klara.kurucz@allianz.hu. címekre írhattok.

Az új rendszerben az általunk leigazolt tag részére a biztosítók közvetlenül küldenek az évforduló során értesítést, illetve csekket a következő évi díj befizetéséhez. A tagdíjas csekkeket ezentúl szeptember hónapban küldjük el. Kérjük, hogy a tagdíjakat október közepéig fizessétek be, és így mi a hónap végéig a biztosítók felé le tudjuk igazolni tagságotokat, illetve járműveiteket. Ezek alapján a novemberben közzétett veterán, illetve hobbi besorolású díjakról a biztosítók közvetlenül nektek küldenek értesítést, valamint csekkeket. Ha a biztosításokat megkötöttük -mint közvetítő ügynök-, a további adatkezelésre már nincs módunk, mert a biztosítókkal immár egyénileg szerződnek tagjaink. A KGFB-k flotta jellegű kezelése megszűnt.

AZ ÚJ SZERZŐDÉSEK ÜGYINTÉZÉSE
Klubhelységünkben kialakított irodánk hívható ügyfélszolgálati és egyéb klubügyekben. Telefon: 06/20-461-0556. Az új szerződések kötése (pl. adásvétel, forgalomba visszahelyezés) illetve a járművek minősítése, tagsági ügyintézés továbbra is irodánkban történik). Az adatváltozások bejelentése, új szerződések kötése internetes úton is lehetséges, a www.kedvezmenyesbiztositas.hu oldalunkról letölthető regiszterlapok, meghatalmazások kitöltése, és eredeti, aláírt példányainak visszaküldése után. Allianz veterán-, hobbi biztosítás kötésénél honlapunkról letöltendő a regiszterlap és meghatalmazás. Generali veterán szerződés kötésénél pedig a regiszterlap mellett egy járműminősítő lapot is le kell majd tölteni. Az adatváltozásokat ezen túl elsősorban a biztosító felé kell bejelenteni, de másolatban mi is kérnénk az anyagból, hogy törölhessük rendszerünkből a szerződést. A szerződések megszűntetésekor (adásvétel, forgalomból kivonás) a szerződő kötelessége a biztosítót 15 napon belül értesíteni. Esetlegesen visszajáró időarányos díjak visszafizetése kizárólag a biztosító és a szerződő között fog közvetlenül zajlani.

Irodánk új nyitvatartási ideje:
H: 8-11.30; 13-16
K: 8-11.30; 13-16
Sz: 13-16
Cs: 13-18
P.:Zárva.

Egyesületünk idei programjai:
* Közgyűlés: 2010. április. 16 péntek, 18.00. óra: XI. Barackfa u. 4. TWK klubhelység. Témák: beszámoló a 2009-es évről. Az éves programok menetrendjének, műsorszerkezetének, lebonyolításának összeállítása. Honlap új szerkezetének megvitatása
* Tavaszi Találkozó: 2010. április 17. szombat. Gyülekező 9 órától, megnyitó 10-től. (Esőnap április 18. vasárnap)
* helyszíne, a RETRO Cash&Carry áruház parkolója, Budapest, XI. Kondorosi út 4/b (a Kondorosi út, Fehérvári út, és a Lágymányosi híd felé vezető Szerémi út közé eső szakasza)
* Családi Veterános hétvége Balatonakaliban augusztus 6-7-8. (péntek-vasárnap) Érkezés lehetséges korábban is! Házfoglalás, Huszár Róbert kempingvezetőnél, április. 1-től lehetséges +36 30 742 2131.
* Nagy Nyári Találkozó Alsóörsön augusztus 12-13-14-15. (csütörtök-vasárnap). Érkezés csütörtök 12. 00-tól
* Őszi Találkozó (helyszíne és időpontja később lesz kihirdetve)
* Szilveszteri Felvonulás 2010. december. 31-én délelőtt 10. 00-tól. A gyülekezés helyszíne, és a felvonulás útvonala az akkor hatályos fővárosi környezetvédelmi rendelet függvényében lesz meghatározva az ősz folyamán!

Figyelem! A találkozókról külön meghívót már postai úton már nem fogunk küldeni, kérjük a www.trabantklub.hu oldalunkon a programajánlót illetve az aktuális hírleveleket rendszeresen tekintsétek meg.

F E L H Í V Á S!
Felhívjuk a kedves klubtagjaink figyelmét, hogy adójuk 1%-ával támogathatják Egyesületünket.
Adószámunk: 18073221-1-43
Köszönettel vennénk, ha minket jelölnétek meg kedvezményezettnek az adótok 1%-áról szóló nyilatkozatotokban.
Az elmúlt években is sokan gondoltatok ránk. Reméljük hogy érdekvédelmi tevékenységünkkel, egyéb "szolgáltatásainkkal" megelégedésetekre dolgoztunk adományaitokért.


Muczán Gábor
Elnök

Kuczik Csilla
Titkár

Szép Valéria
Biztosítási ügyintéző

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!