Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Aktuális hírlevelünk

Muczán Gábor [TWK001]
2009-09-13 22:07:49
Kedves Klubtagjaink!

Az alábbiakban olvashatjátok aktuális hírlevelünket. Őszi találkozónkról és a rendkívüli közgyűlésről tájékoztatunk benneteket.

Az idei programunk harmadik rendezvénye az Őszi Találkozó.
Az általunk képviselt retro hangulat kiválóan összeillik egy élelmiszer nagykereskedelmi cég, a Retro Cash&Carry áruház nevével, kérjük, látogassatok fel az áruház honlapjára: www.retro-24.hu. Így a rendezvényünket a tavaszi találkozóhoz hasonlóan ismét itt rendezzük.

A találkozó helyszíne, a RETRO Cash&Carry áruház parkolója, Budapest, XI. Kondorosi út 4/b (a Kondorosi út, Fehérvári út, és a Lágymányosi híd felé vezető Szerémi út közé eső szakasza).
Időpontja: 2009. október 10. szombat. Gyülekező 09. 00 órától, megnyitó 10. 00-tól

A Retro Áruház vezetőségével sikerült megállapodni egy "esőnap"-ban is! Amennyiben szombaton 10. 00 órakor is "reménytelenül esne az eső", akkor vasárnap 09. 00 órai kezdettel fogjuk megtartani találkozónkat. Belépés klubtagoknak ingyenes, nem tagoknak 1000 Ft/autó.
Az áruházban csak vevő kártyával lehet vásárolni, de a cég lehetőséget biztosít minden klubtagunknak, hogy akár lakossági, akár céges vevőkártyát váltson, és kedvező áron vásárolhasson élelmiszert, illetve vegyi árut. Így egyben lesz egy "óriási büfénk" is, méghozzá a nagyobb bevásárló központokkal vetekedő áron.

A találkozó programjai:
A megnyitót követően beszámolót tartunk a nyári találkozókról, eddigi éves programjainkról. Majd elkezdjük a leg-ek értékelését a szokásos rendszer szerint. A versenyszámok részletes listáját a találkozó előtti héten tekinthetitek meg a honlapunkon.
Azt követően kb. 13 órakor felsorakozunk a rendezvény utolsó eseményére, a felvonulásra, a Lágymányosi híd, Hungária körút irányába.
Kívánságra készültek klubos rendszámkeretek, rendelhetők, átvehetők a klubnál és a találkozókon!

Rendkívüli Közgyűlés
2009. szeptember 25-én, pénteken 19 órai kezdettel tartjuk rendkívüli közgyűlésünket. Gyülekező 18 órakor, napirend szerinti kezdés 19 órakor.
Helyszíne: Budapest XI. ker. Barackfa u. 4, a Klub irodája.
Témák: Sipos Tamás beszámolója a Bontós projekt eredményeiről. Az Egyesületi honlap jövőbeni struktúrájának megbeszélése, moderátorok kijelölése. Etikai Kódex kialakítása, megtárgyalása különös tekintettel a nyári találkozók problémamentes lebonyolításával kapcsolatban.

A 2009-évi további programunk:

Szilveszteri Felvonulás
2009. december 31-én délelőtt 10. 00 órától gyülekezünk a Közlekedési Múzeum előtti parkolóban, és a szokásos Erzsébet hidat, Lánchidat, érintő körmenetünket 11. 00 órakor indítjuk.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!