Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Meghívó az őszi találkozóra

Muczán Gábor [TWK001]
2007-09-24 19:19:22
Kedves Klubtagjaink!

Ezúton szeretnénk benneteket meghívni egyesületünk Jubileumi Őszi Találkozójára, az év utolsó előtti rendezvényére.

A találkozó helyszíne, a Budapest Kongresszusi Központ parkolója. XI. kerület, BAH csomópont, Hegyalja út-Jagelló utca sarka. (a Hegyalja úton, az Erzsébet Hídtól 5 percre)

Időpontja: 2007. október 6. szombat. Gyülekező 09. 00 órától, megnyitó 10. 00-tólA parkoló üzemeltetőjével sikerült megállapodni egy „esőnap”-ban is! Amennyiben szombaton 10. 00 órakor is „reménytelenül esne az eső”, akkor vasárnap 09. 00 órai kezdettel fogjuk megtartani találkozónkat. Ez esetben viszont 10. 00 órakor el kell hagynunk a helyszínt. Azon klubtagjainknak, akik vidékről, nagyobb távolságról érkeznek biztosítani kellene igény estén szálláslehetőséget vasárnap reggelig. Bízom benne, hogy segítségetekkel ez megoldódhat. A legjobban viszont abban bízunk, hogy erre egyáltalán nem lesz szükség, és lezajlik szombaton a találkozónk. Belépés klubtagoknak ingyenes, nem tagoknak 1000 Ft/autó.

A találkozó programjai: leg-ek értékelése, az év Trabantosának, és Wartburgosának megválasztása. A rendezvény végén egy elvonulással összekötött laza felvonulást szervezünk. Tervezett útvonal: Budaörsi úton az „Osztapenko”-nál az autópálya alatt visszafordulva,újra a Budaörsi úton, majd a Hegyalja úton jobbra az Erzsébet híd felé „szétoszlunk lassan”. A felvonulást nem biztosítjuk lámpakikapcsolással, útlezárásokkal, de felvezetőjárműnek beállítjuk a veterán Moszkvics rendőrautót Rendőr Őrnagyunk vezetésével!

Ezúton kérek javaslatokat a már fentebb említett az év Trabantosai, és az év Wartburgosainak megválasztásához. Az idén először osztunk ki díjat e-kategóriában. Jutalmazni olyan tagot szeretnénk, aki az év folyamán a legtöbb találkozón jelen volt, szép autókat vonultatott fel, jó hangulatot igyekezett teremteni, gyűjteményét folyamatosan bővítette, szóval nélküle szürkébb lett volna a klubélet. A fiú gyűjtők mellett hölgyek kategóriájában is várok javaslatot. Visszanézve a találkozókon készült képeket, visszagondolva az év eseményeire, már vannak ötletek, de kérlek benneteket, hogy a klub elérhetőségeire küldjetek javaslatokat, Az év Trabantosa, az év Wartburgosa, és az év Trabantos vagy Wartburgos hölgye kategóriákban.

Az őszi találkozó időpontjául felmerült még a „születésnapi dátum”, november hetedike. Sajnos ez szerdára esik. Hétköznap nem lehet találkozót szervezni, mert szinte senki nem tudna rá eljönni, csak valamelyik közeli hétvégére. Az meg már nem az igazi. Meg ez a dátum már hűvösebb időt ígér, globális felmelegedés ide-, vagy oda!  Az őszi találkozón viszont közösen a tagsággal egy szavazás keretében eldönthetjük hogy pont hetedikén vagy valamelyik közeli hétvégi napon egy „születésnapi emlékgyűlést” tartsunk, mondjuk a Közlekedési Múzeum előtt!

Az őszi találkozóra közkívánatra még legyártattunk egy adag jublogós pólót! Mivel a színekből és méretekből nincs már akkora mennyiség, mint nyáron volt, így lehetőséget biztosítunk arra hogy a találkozóig félretegyünk Nektek egy-egy darabot kívánság szerint.
A klub elérhetőségein kereshetitek Csillát, és félreteszi a kívánt szín/méret szerinti pólókat. Alant a szín/méretválaszték, ill. a még rendelhető darabszámok.

szín/méretSMLXLXXL Embléma színe
piros0 db2 db2 db2 db0 dbbézs
narancs0 db2 db2 db2 db0 dbfekete
világoskék0 db2 db2 db2 db0 dbfekete
acélkék0 db2 db2 db2 db0 dbbézs
sárga0 db2 db2 db2 db0 dbfekete
v. szürke0 db2 db2 db2 db0 dbfekete
fekete1 db2 db2 db2 db1 dbbézs
fehér1 db2 db2 db2 db1 dbfekete


Szilveszteri felvonulás

2007. december 31-én délelőtt 10. 00 órától gyülekezünk a Közlekedési Múzeum előtti parkolóban, és a szokásos Erzsébet hídat, Lánchídat érintő körmenetünket 11. 00 órakor indítjuk. /a Dózsa György úti felvonulási tér parkolóként már túlterhelt, szétszabdalt lett, így áthelyeztük a gyülekezés helyét./

- Felhívjuk klubtagjaink figyelmét, hogy a biztosítási évforduló keretén belül nemcsak a jövőre 25 éves /1983-as vagy régebbi évjáratú/, hanem a fiatalabb hobby céllal tartott járművekkel is átléphettek a kedvezményes kötelező felelősségbiztosítási flottánkba, megkímélt, szép járműveitekkel rendkívüli akció keretében akár másik „normál” jármű igazolása nélkül is! /november 1. és nov.31 között lehet csak felmondani a meglévőt!!!!/ Elbírálásra lehet az autóval vagy bármilyen úton küldött képpel jelentkezni. Kérünk 4 oldalról, motor-, csomag, beltérről, illetve alvázszámról képeket. A 2008 évi díjtételeket október 31-én teszi közzé a biztosító. Addig is a kedvezményesbiztosítás. hu oldalunkon tudakozódhattok az átkötés lebonyolításának feltételeiről. Várjuk jelentkezéseteket!

Budapest, 2007-09-18

Muczán Gábor
Elnök

Kuczik Csilla
Irodavezető

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!