Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Alsóörs 2007 - Beszámoló

Muczán Gábor [TWK001]
2007-09-06 19:20:12
Kedves Klubtagjaink!

Szeretnénk megköszönni, hogy resztvettetek Egyesületünk XIII. Nagy Nyári Találkozóján, Alsóörsön!
Levelünkben beszámolunk a rendezvényről, közzétesszük a versenyek nyerteseinek listáját, illetve egyben a jövő évre vonatkozó terveinket is.A tervekből rögtön az első és legfontosabb az, hogy jövőre egy 12x30 méteres óriás rendezvénysátorban fogjuk levezényelni a programokat, melyben a sörpadok mellett még akár az autós ügyességi attrakciók is elférnek. Védve minket az esőtől vagy akár a napsütéstől!

A TWK csapata már szerdán elfoglalta a kempinget. Prokee „műsorbrigádjának” tagjai a következők voltak: Prokee /műsor/, Robi és Sheriff /teknyika/, Hudee /klubtitkár, színpad és kapu/, Roomster Tibi színpad és környéke, Jim /orrmester/, Fikó Attila /őrzés-védés/, Tibérius, MG klubelnök, /felelős mindenért, műsor, háttér, kapu/. A rendezvény hivatalos fotósa, CIXdigitcamLaca volt. A kapus brigád: Muczán Kriszti, Johanna, Csilla /klubiroda vezető/, Heni, Szabó Bianka-, Robi+Mamájuk.

Már a Csütörtöki nyitónapon átléptük a 100 autós határt. A csütörtöki érkezők mind vasárnapig jelentkeztek be, ami azt jelenti, hogy nagy örömünkre sokan nyaralásként tervezték be az éves programjaik közé a nagy találkozót. Immár végérvényesen 4 napos rendezvényként vonult be klubunk éves naptárába a Nagy Nyári Találkozónk. Ennek megfelelően a jövőben a csütörtök is „teljes értékű” nap lesz, a kapukat már reggel megnyitjuk, hogy a hajnalban érkezők kényelmesen letáborozhassanak.

A Pénteki napon vendégeink, „keletnémet-vértestvéreink” a Simson Klub Magyarország vezetői, Báhidszki Márton /Simson Marci/ és Ernyey Áron /Simson Áron/ vezettek le nekünk egy kis hangulatos csapatversenyt. Szombat este Simson Marci barátnője is beszállt a hangulat fokozásába. :)
Szeretnénk, ha jövőre a Simson Klub tagjaival közösen tölthetnénk a hétvégét, közös csapatjátékokkal, és jó hangulatban. A csoportképfotózás menetrendszerűen zajlott. CIXdigitcamLaca lába zsibbadt csak egy kicsit el a villanyoszlop tetején! :)
Az erőemelő brigád műsora, ráadásul a Ti bevonásotokkal is remek hangulatban zajlott. Remekül sikerült „leforgatni” a Prokee által eltervezett Alsóörs 2007 séta című klipet. /a találkozón készült klipek megtekinthetőek honlapunkon, illetve hivatalos fotósunk CIXdigitcamLaca oldalán is, a https://cix688-6.uw.hu-n/.

A Szombati napon a megnyitót csak éppenhogy tudta feltartani az eső, mert annak gyors elmúltával már kezdődött is Ferenczik Zoltán motoros bemutatója. A kis MZ ETZ 150-es, szerény teljesítményével, igencsak közel állt hozzánk, Trabantosokhoz-Wartburgosokhoz.
A tervezett versenyek pörgése maga alá gyűrte szinte az ebédszünetet is! A hifi verseny lebonyolításáért köszönet Dartinak, Tibkének, és Caspernak.

A felvonulás a tavaly megszokott útvonalon haladt. Többen jelezték, hogy a végén egy kissé gyorsan kellett hajtaniuk, hogy utolérjék a menetoszlopot. Egyeztettem a rendőrbrigáddal, kinek a vezetője idén új kolléga volt, ők 15-20 km-es sebességgel haladtak és 71-es útra való visszatérésnél még vártak is a sorra, úgy látszik azonban ez kevés volt, valószínűleg a tavalyinál több résztvevő miatt. Jövőre megkérem Őket, hogy még lassabban hajtsanak illetve az odavezető út felénél egy 10-15 perces „összevárást” tartsanak. /az idén is volt, de jövőre több lesz!/ Az első és az utolsó kocsi között folyamatos összeköttetés lesz, így fogjuk tudni, mikor indíthatjuk tovább a menetet. Az összevárásnál viszont majd a sorban elől lévők türelmét kérjük, esetlegesen lemaradó társaink érdekében!!

Soha nem látott lelkesedéssel nevezetek klubtagjaink az Ezmiez-, illetve Csapatversenyre. További felejthetetlen perceket szereztek még a Trükkös Fiúk csapat tagjai „műsorukkal”. A vizes póló verseny résztvevőinek száma is meghaladta a tavalyit. Simson Szilvi bevállalós „előadása” láthatóan izgalomba hozta a közelben tartózkodó, és egyre közelebb húzódó férfi nézőközönséget. A karaoke party-t is csak a vihar tudta félbe szakítani, a lelkesedés töretlen volt. A sok érces hangú „őstehetség” közül különösen kitűnt nekem Szőke Attila, alias Deák-Bill Gyula (sok doboz sör eredményesen csalogatja elő a lappangó tehetségeket).

Örülünk, hogy mindenki jól érezte magát a találkozón és gratulálunk a nyerteseknek. A nyertesek listáját a levél hátoldalán olvashatjátok. Kérjük a nyertesek ellenőrizzék, hogy megfelelő-e a kategória besorolásuk és értesítsenek ha eltérést tapasztalnak. Prokee a CIXdigitcamLaca által átadott képanyag és a táblázat alapján legyártja az okleveleket, mi pedig a klub irodában kinyomtatjuk, lamináljuk és postázzuk tulajdonosának. A csillaggal jelölt nevek adatai hiányosak, pontosítanunk kell, ezért várjuk mielőbbi jelentkezésüket.

A jövőben a nyári találkozón, és azokon a találkozókon ahol nem közvetlenül plakettokat osztunk ki, mindig ezt a „egyeztetéses” módszert szeretnénk követni. Ehhez szükséges az, hogy egy versenyen nyertese és a további helyezettek miközben átveszik az ajándékukat, megadják pontos adataikat a regisztrálást végző munkatársnak.Mostantól, visszatérve a régi rendszerhez első, második és harmadik helyezetteket is fogunk díjazni az összes kategóriában.

A Vasárnapi nap, mint mindig a feltápászkodásé és az elpakolásé volt. Nehezítette ezt a programpontot a kellemetlen időjárás, szeretnénk ígérni, hogy jövőre ez nem így lesz :).

Reméljük, hogy jövőre is viszontlátunk benneteket és barátaitokat Alsóörsön!

Üdvözlettel, a szervezők nevében:

Muczán Gábor
Elnök

Kuczik Csilla
Irodavezető

2007. augusztus 24.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!