Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Budapest-Bamako 2007, Negyedik nap: 2007.01.16.

Muczán Gábor [TWK001]
2007-01-16 22:00:22
BB2 4. nap hírei: Holnap kezdődik a homokkal való küzdelem, marokkói erőgyűjtés után indul az Afrikai szakasz

2007.01.15. – www.trabanttalafrikaba.hu

A Motorváros Team teljes nyugalomban várta a mezőny további részét Marokkóban

Miközben mi itt a hidegben gyengécske napsütésben izgultunk értük, addig Trabant cabriósaink Szabolcs és Roland, kipihenve, frissen és rövidnadrágban itták mentateájukat és várták a futam többi beérkező résztvevőjét.A Trabant műszaki állapotáról eddig nem sok szó esett, mivel nagy javítások, szervizelések eddig nem történtek. De annyit el kell mondanunk, hogy a bejáratása a kis Trabinak remekül sikerült, hiszen az európai autópálya szakaszokon hármasban már 85 km/h-val száguldott az NDK katonai „dzsip”, és négyesben pedig már sikerült elérni a 120 km/h-ás ténylegesen vésebességet is. Szép teljesítmény, csak így tovább Fiúk!

A tegnapi napon sikerült elérni a Csepel csapatot (69), akik délután háromkor már Taragonánál jártak Barcelona közelében, a három fiúból álló csapatból eddig csak egyikük fogta még a volánt, ezek szerint nagyon jól bírja. A dél-spanyolországi Murciánál elég nagy feltűnést keltettek, mikor az áramszerzést egy utcai kandelláber segítségével biztosították maguknak. De a csapat 70 km/h-ás utazó sebessége ellenére a legfrissebb hírek szerint ma, azaz kedd délelőtt befutott Almeria kikötőjébe utolérve az élbolyt, ahol aztán az esti komppal érték el Afrikát.

A Dáciával Bamakóba csapat (17) a tegnapi napon délután még 100 kilométerrel Barcelona előtt járt, velük voltak a Szabadban.hu (13) tagjai Zoli és Csaba is a Suzukival, akik kissé kimerülten , de annál büszkébben értek be kedden hajnali kettőkor a célba. Egy kevés alvás után nekik a délelőtti tízórás kompot sikerült elérni a kikötőben és 6 óra hajókázás után elérni Afrikát.

A Motorváros Team napja elég későn , olyan tizenegy órakor kezdődött, mivel az elmúlt napok alvásmentes időszakat az itinerben is feltüntetett Hotel RIF-ben sikerült kipihenniük. A csapattal együtt még pár motoros és az Asztroweb (74) tagjai várták nyag nyugalomban a többieket.

A verseny kategóriában ma kétnapos szakasz kezdődik, aminek a végén a versenyzőknek legközelebb holnap este tíz órakor a marokkói Merzouga dűnéinél célba érni. A több, mint 11OO kilométeres távon több feladattal és a marokkói kősivatag zordságával is meg kell küzdeniük az indulóknak.

Sms küldés a csapatnak: https://services.thuraya.com/sms.html oldalon ingyenesen

MOTORVÁROS TEAM – Trabant cabrio telefonszáma: 00 88 216 212 32442

Motorváros Team –Trabi Cabrió

www.TrabanttalAfrikaba.hu

www.motorvaros.hu

További kapcsolódó cikkeink

BB2 3. nap hírei: Majdnem bebörtönözték a Trabant cabriosokat Spanyolországban 2007. január 15. A Motorváros Team a versenykategóriában elsőként lép afrikai partra ma délután négykor.A Trabisok jóval a Budapest-Bamako résztvevői előtt járnak és már a Marokkóba tartó kompon pihenik ki az eddigi...
2007.01.14. – www.trabanttalafrikaba.huBB2 2. nap hírei: A kis Trabi a hetedik helyen végzett a szombati etapbanGyorsaság és precíz feladatmegoldás jellemezte a Trabit az európai szakasz elejénA Budapest-Bamako rally első napjának végén Olaszországba érkeztek a versenyzők. A Motorváros Team...

Budapest-Bamako 2007, első nap

2007-01-13 16:26:16
2007.01.13. – www.trabanttalafrikaba.huMa indult útnak a flúgos futam a Felvonulási térrőlSzemünk fénye Trabant cabriónk is elindult meghódítani AfrikátA mai napon már hajnalban különös autócsodák, felmatricázott 4x4-es terepjárók, motorosok, keleti autócsodák, köztük a Motorváros Team Trabant...

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!