Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Aktuális Hírlevél - 2006.09.14.

Muczán Gábor [TWK001]
2006-09-16 21:32:17
Következzen aktuális Hírlevelünk...Kedves Klubtagjaink!

Minden eddigieknél jobb hangulatban zajlottak nyári találkozóink.

Az Alsóörsi partinkat közel 300 autó, és kb. 600 fő tisztelte meg jelenlétével!
A csütörtöki kezdés népszerűnek bizonyult, a tervezettnél többen érkeztek, mindenki rendkívül jól érezte magát az Orr, és a fordított kormányműves Trabant korlátlan, szabad hangulatú bemelegítése közben.
A kemping vezetőségével jövő évben is megegyezünk a csütörtöki kezdésről.
A szombatra tervezett programokat alig egy órával tudta csak késleltetni az eső. Azt követően a közönség jó része éjfélig kitartott a színpadnál zajló eseményeknél, ami rekordnak mondható. Persze nem kis mértékben közrejátszott ebben az is, hogy a felcsigázott tagjaink rendívül kíváncsiak voltak a csapatversenyt kiegészítő, és félig meddig titokban tartott karaokee „büntető” feladat megoldására, illetve nagyobbrészt a vizespóló versenyen előtárulkozó valóságra. A klubos lányok nem is hoztak szégyent ránk, kitettek magukért! Jövőre „mélyrehatóbban” folytatják, ígérték…. És ígérjük mi is.
A felvonulás a szokott népszerűség mellett zajlott le, több mint 200 autóval.
Gratulálunk a számtalan díj nyertesének, külön gratulálunk a két fődíj boldog tulajdonosának, Szabó Gábornak (Találkozó legszebb autója), és Tóth Tibornak (Találkozó legeredetibb autója). Ők a találkozón kiosztott ajándékokon felül, élvezhetik az Allianz Hungária Biztosító Zrt. kedvezményes kötelező biztosítását 2007. évre, melynek díját Egyesületünk fizeti.

Ezúton szeretnénk meghívni benneteket Klubunk Őszi találkozójára 2006. október 01.-én vasárnap, melynek helyszíne a Budai Skála áruház parkolója, XI. Október Huszonharmadika u. (a Petőfi híd budai hídfőjének közelében).
Gyülekező 8:30-tól, megnyitó kb. 10:00-kor.
A belépés a szokásos módon történik: klubtagoknak a belépés ingyenes, nem klubtagoknak 700 ft. A parkolóba való behajtáskor a sorompónál kapott jegyet meg kell őrizni. A parkolóban egy külön elzárt részen lesz a találkozónk, ahova a klubtagok a tagsági felmutatásával, a nem-klubtagok 700 Ft befizetésével juthatnak be.
A parkoló kijáratánál a klubtagok a tagságit felmutatják, ill. a parkoló cédulát leadják és távoznak, a nem-tagoknak a tőlünk kapott részvételi jegyet és a parkoló cédulát kell leadniuk a kijáratnál.

Programjaink a tavaszi -, őszi egynapos találkozókon megszokottak lesznek. Legek díjazása, nyári programok kiértékelése, és egyéb pihentető programok.

2006. évi utolsó programunk a Szilveszteri felvonulás lesz.
Találkozó 10:00-tól a Felvonulási téren, tervezett indulás: 11:00-kor.

Biztosítási információ
Figyelem! Felhívjuk minden 1982-ben, vagy régebben gyártott jármű tulajdonosának figyelmét, hogy a közelgő biztosító váltási időszakra (nov.01-nov. 30) való tekintettel jelentkezzenek Egyesületünknél a kedvezményes kötelező biztosítási rendszerbe való belépéshez szükséges elbírálásra.

Szeretnénk, ha továbbra is először ránk gondolnátok, bármilyen egyéb biztosítás megkötése előtt is! ( ez reklám volt! :))


Élményekben gazdag, balesetmentes őszi autózást kíván:

Muczán Gábor
Elnök
Szabó Szilvia
Irodavezető, biztosítási ügyintéző

Budapest; 2006. szeptember 14.

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!