Bejelentkezés regisztrált felhasználóknak

Az oldal egyes szolgáltatásait csak regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.
A regisztráció ingyenes!

Regisztráció új felhasználóknak


Aktuális hírlevél

Prokop Gábor [prokee]
2006-07-20 21:59:41
Itt olvasható a Klub friss hírlevele...Kedves Klubtagjaink!

Szeretnénk benneteket meghívni a következő nyári programjainkra:

Kemencei Kisvasúti Napok

A tavalyi évhez hasonlóan ismét kirándulást szervezünk a Kemencei Erdei Múzeumvasút által rendezett Kisvasúti napra július 22.-én szombaton, melyről információ a https://www.kisvasut.hu oldalon található. Megközelítés egyénileg, vagy igény szerint csoportosan. Aki csoportosan szeretne felvonulni velünk a Kisvasúti nap helyszínére, Kemencére, honlapunkon az "Egyeztessünk időpontot" fórumban az esemény előtti hetekben, vagy telefonon jelezheti részvételi szándékát. Lehetőség van a kisvasúti napra Budapestről és Diósjenőről különjárati veterán autóbuszokkal (Ikarus 55, illetve Ikarus 31-es) utazni, melyre helyet kell foglalni, szintén a kisvasút honlapján.

Trabant Wartburg Klub Nagy Nyári Találkozója: Alsóörs, 2006. 08. 10.-13. Idén már csütörtöktől vasárnapig!

Szeretettel várunk klubunk zajos, nyári hosszú hétvégéjére minden kedves klubtagunkat egész napos programokkal, folyamatos aszfaltos és füves dühöngővel, rendőri felvezetéses, 20km-es felvonulással, meglepetésprogramokkal, esti filmvetítésekkel a klub nagy kivetítőjén!
Részletes programtervezetet a https://alsoors.trabantklub.hu oldalon olvashattok.
Hagyománnyá vált, hogy a találkozónkon a Trabant és Wartburg gépkocsik mellett különböző kelet-európai gyártmányú gépkocsik és tulajdonosaik is részt vesznek. Idén még külön betétprogrammal is szolgálunk, illetve külön értékeléseket is tartunk számukra (szépség, eredetiség, stb). Látogassatok el találkozónkra bármilyen gépjárművetek is van!
Figyelem! Ez a találkozó nem a nyugodt, csendes rendezvényeink közé tartozik, az már lezajlott a hónap elején Akaliban, így aki a nyugodt alvás lehetőségét keresi, nem biztos hogy megtalálja számítását Alsóörsön! :)
A mindennel felszerelt kemping közvetlen vízparti, saját stranddal, éttermekkel, közérttel, stb... Az alábbi táblázatban találhatóak a klubtagokra vonatkozó árak, melyek a rendezvényen történő részvételi díjakat is tartalmazzák:

(Árak itt...)

Fontos információ!

Egyesületünk kérésére a közelmúltban a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumban (GKM) egyeztető ülést tartottak a GKM, a Környezetvédelmi tárca, a Közlekedési Főfelügyelet, a Rendőrség, a Belügyminisztérium illetékese, valamint jómagam részvételével.
A tárgyalást azért kezdeményeztük, hogy a kétüteműeket érintő szankciók ügyében előadhassuk kifogásainkat.
Nagyon fontos információként merült fel az egyeztetésen, hogy a muzeális minősítéssel rendelkező járművek számára nem szükséges a környezetvédelmi vizsgálat elvégzése, magyarul e járműveknek nem szükséges zöld kártyával rendelkezniük.
Az erre vonatkozó törvényrendelet száma: 7/2002./VI. 29./ GKM-BM-KvVM együttes rendelet 1.§-a.
Természetesen ez vonatkozik az "OT"-s rendszámmal nem, de muzeális minősítő igazolással rendelkező járművekre is. Ebben az estben viszont elengedhetetlen, hogy a tulajdonos magánál tartsa a Muzeális Minősítő Bizottság Igazolványát!
Huszár Viktor rendőr őrnagy az ORFK Közlekedésbiztonsági Igazgatóságának kiemelt főreferense biztosított arról, hogy informálja az intézkedő járőröket erről, mivel nem szeretnénk olyan helyzetbe kerülni, hogy valamely minősített veteránjármű tulajdonosa, esetleges közúti ellenőrzéskor, csak fellebbezés után kaphatja vissza papírjait, bizonyíthatja igazát.
Ha bármely tagunknak ebből fakadóan problémája adódik, úgy Egyesületünk vállalja az ügy elsimítását, a fellebbezést, és a további ügyintézést.


Várunk szeretettel rendezvényeinken:

Muczán Gábor
Elnök

Szabó Szilvia
Titkár

Vendég vagy!

Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá!